Хит Цена 1550 лв за Круиз "Норвежки Фиорди - по пътя на викингите": 7 Нощувки на прекрасния круизен кораб Costa Diadema на база Пълен Пансион със спирки в Копенхаген, Гейрангер, Олесун и Ставангер

Оферта № 16469
Отстъпка -21 %
1 550 лв.
Поръчай Направи подарък
  • Реална цена: 1 969,00 лв.
  • Спестяваш: 419,00 лв.
7
закупени ваучера
Офертата е валидна още

Круиз из трите най-желани дестинации в Европа - Италия, Испания, Франция, на луксозен круизен кораб на най-добра цена само сега!

 8 дни/ 7 нощувки 

Отпътуване от КИЛ - Германия 


Офертата  е на Човек, при двама пълноплащащи в избраното помещение и се предлага в следните варианти:

 Цените са промоционални и са валидни до изчерпване на каютите

17.05.2024 г.

Видове каюти На човек в двойна каюта
Вътрешна 1560 лв.
Прозорец 2090 лв.
Балкон 2305 лв.

24.05.2024 г.
Видове каюти На човек в двойна каюта
Вътрешна 1550 лв.
Прозорец 2005лв.
Балкон 2490 лв.



Други възможни дати на отплаване- запитване в Агенцията

Цената включва: 

  • Настаняване в избрания вид каюта за периода на целия круиз на борда на Costa Diadema;
  • Пристанищни такси във всички точки от маршрута;
  • Хранене на пълен пансион на борда (закуска, обяд, вечеря*, следобедна закуска, нощен бюфет съгласно програмата на борда) – * вечерята е на две смени с фиксирани часове;
  • Напитки - по време на храненията на бюфет - наливна вода, сокове, чай и кафе. Ако сте избрали тарифа All Inclusive, в цената влиза и пакет напитки My Drinks. 
  • Ежедневно почистване на каютите;
  • Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба (анимация и шоу програми);
  • Ползване на откритите басейни, шезлонги, хидромасажни вани на открито, плажни хавлии;
  • Ползване на фитнес центъра (има изисквания за възраст и облекло) и спортното игрище;
  • Някои групови спортни занимания (аеробика)

Цената не включва:
  • Транспорт от и до междинното европейско летище, откъдето се лети до пристанището на отплаване;
  • Междинни нощувки, ако се налагат - може да се резервират в офисите на агенцията;
  • Брегови екскурзии в отделните точки от маршрута (закупуват се на борда на кораба или предварително в офисите на агенцията); 
  • Такса обслужване на борда, съгласно общите условия на круизната компания - € 11 на ден за възрастни и деца навършили 14 години; за деца от 4 до 14 години €5.5 на ден; деца под 4 години - без такса);
  • Напитките - безалкохолни и алкохолни, освен упоменатите по-горе;
  • Храната в специализираните ресторанти (на борда на корабите, които имат такива);
  • Всякакви услуги с индивидуален характер (както и СПА, пране, гладене, фризьор, козметик и др.);
  • Хазарт (бинго, казино и др.)
  • Телекомуникациите и интернет;
  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" - препоръчителна, може да се закупи във всеки офис на агенцията; По желание може да сключите и допълнителна застраховка "Отмяна на пътуването“. Застраховката се сключва в деня на подписване на договора за круизно пътуване само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 15 дни. 


Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Петък от 09:30 до 17:00 часа.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ
Брой пътници: 3724
Брой екипаж: 1253
Година на пускане на вода: 2014
Полезен обем: 132.00
Ширина: 37.20
Дължина: 306.00
Скорост: 22.50
Електрическо напрежение: 110
Флаг: Италия
ЗА КОРАБА
Costa Diadema e един от най-големите круизни лайнери в света, построен през 2014 г. в италианските коробостроителни заводи „Финкантиери“ в Маргера и е един от най-луксозните круизни лайнери в света. Корабът е много елегантен и удобен за пътуване, оборудван е с всички удобства и опции за развлечение, спорт и пълноценна почивка, присъщи на круизен кораб на европейска компания от неговия ранг, като три басейна, единият от които с подвижен стъклен покрив, който позволява съоръжението да се използва дори и при лошо време, 4 панорамни асансьора, 4D кино, симулатор за Формула 1, триетажен театър, дискотека, магазини с обща площ 1100 квадратни метра, 7 ресторанта, спортна зала, огромен спа център, водна пързалка. Салоните на кораба са украсени с над 7500 оригинали и копия на произведения на изкуството. Корабът е наричан още „храм на лукса и развлеченията“ или „перлата в короната на италианското корабостроене“.

Costa Diadema разполага с 1862 каюти, разделени в 13 категории. Изборът от каюти на борда на кораба включва стандартните вътрешни, външни каюти с прозорец или балкон и различни апартаменти, както и СПА каюти Samsara, които осигуряват привилегии като безплатни процедури, достъп до някои части на СПА центъра и безплатна консумация в ресторант за здравословна храна Samsara. Самите стандартни каюти също имат разделение на класове Classic и клас Premium, вторият от които предоставя на пасажерите повече възможности и екстри.
Повечето вътрешни каюти са разположени на най-ниските палуби на борда на кораба и разполагат с всички стандартни удобства за настаняване. Всички каюти са обзаведени с две единични или едно двойно легло, баня с душкабина и тоалетна, огледало, тоалетка, телевизор, климатик, сейф, минибар, гардероб, телефон и сешоар. Приблизителната площ е около 14 кв.м до 22 кв.м в зависимост от резервирана категория каюта. Тройните каюти разполагат и с разтегателен диван. Всички каюти са оборудвани и с контакти тип „Шуко“ и не е необходимо да си носите адаптер.

Costa Cruises се смята за една от компаниите с много добра кухня. Различни ястия от нея може да опитате в един от 7-те ресторанта на борда на Costa Diadema. 3 от тях са включени в цената на круиза и няма да се наложи да плащате за храна допълнително, в останалите 4 се заплаща фиксирана такса за вечеря или според цени в меню.
Във всички ресторанти, обаче, ако поръчате напитка, различна от вода или чай от диспенсър, тя ще ви бъде начислена на бордната ви сметка за круиза.
С изключение на гала вечерите, официално облекло по време на хранене не се изисква. През деня то може да е в рамките на ежедневното, а вечер – спортно елегантно.
Ресторанти без допълнително заплащане:
★ Основен ресторант Adularia Restaurant – разположен е изцяло на палуба 3. Отворен е само за вечеря. Вечерята е на фиксирани смени – от 18:00 ч. или от 21:00 ч. Всеки гост има определена запазена маса, на която може да вечеря всяка вечер при желание.
★ Основен ресторант Fiorentino Restaurant – намира се на палуба 3 и 4 (двуетажен). На закуска може да отидете между 7:00 и 8:45, обяд от 12:00 до 13:30 само по време на дните, които сме в открито море. Вечерята е от 18:00 или от 21:00 ч.
★ Бюфет ресторант Corona Blu – подходящ за закуска и обяд, разположен на палуба 10. За закуска е отворен от 07:00 до 11:00, за обяд – от 12:00 до 15:00 ч., следобедна закуска от 16:00 до 17:00 ч. Вечерята започва от 18:30 и продължава до 22:30 ч. Менюто е същото като в двата основни ресторанта, нямате фиксирани часове за хранене, можете да отидете когато Ви е удобно. Ако отидете на вечеря извън обявените часове (например след 23:00 ч.), ще Ви бъде начислена такса.
Специализирани ресторанти (срещу допълнително заплащане):
★ Club Diadema – фиксирана такса от 25 евро
А-ла-карт ресторант, уютен и дискретен, с меню, разработено от световно известни готвачи с изтънчени ястия и фина атмосфера.
Този гурме ресторант е предназначен за най-взискателните гастрономи. В него ще опитате различни нестандартни ястия с ненадминат вкус и храни, приготвени по революционни методи, като използване на течен азот например. Принос в менюто на ресторанта има шеф-готвач Еторе Бочия, носител на звезди “Мишлен”.
★ Tavola Teppanyaki – фиксирана такса от 30 евро
Лека и стилна ориенталска обстановка, където ще ви се сервира японска кухня и ще ви се предложи възможността да наблюдавате отблизо майсторството на японските готвачи. Можете да поръчате суши, сашими и много други ориенталски специалитети, умело приготвени от готвачите пред очите ви. 
★ Samsara Restaurant – фиксирана такса от 25 евро
Ресторант, който ще привлече любителите на здравословна и лека храна, приготвена по последна технология на готвене. Той е предназначен главно за гостите, настанени в каюти клас Samsara, които не заплащат за консумацията си там. Останалите пасажери също може да посетят ресторант Samsara, с предварително направена резервация, но заплащат  такса. Samsara е интересен с предлаганите нискокалорични менюта за закуска, за обяд и за вечеря.
Ресторант Samsara съчетава креативността на готвачите на Коста с типичните съставки на тихоокеанската и средиземноморската кухня в изискана атмосфера. Свежа и вкусна иновативна кухня, която е богата на аромати от Азия и Южна Америка.       
★ Piazza Pizza – 6.50 евро за пица
Висококачествени съставки, 100% произведено в Италия! Да борда на корабите на Коста има едно място, на което ще се почувствате като в Италия, повече откъдето и да е било другаде - пицария "The Pummid'Oro Pizzeria". Тук може да се насладите на най-известното италианско ястие, приготвено по оригинална рецепта. Тайната е в простотата - използване на здравословни и качествени съставки, моцарела и зехтин, прясно приготвени директно на борда на кораба. В менюто ще видите разнообразие от 14 вида пица, от най-популярните Маргарита, Наполи, Четири сирена и Калцоне, до истински специалитети - фокача със сирене от област Лигурия.   
★ Gelateria Amarillo – 1.50 евро за сладолед
Домашно джелато по оригинална италианска рецепта? Или шоколадови пралини с мек пълнеж? Трудно е да устоите на изкушенията, които се предлагат в Amarillo Ice Cream Shop. В това море от изкушения, възможностите за избор са безкрайни!
БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ
На борда на Costa Diadema има 11 дневни и нощни заведения – барове, дискотека, пиано бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните и специален бар за пушачи. В тях няма да ви потърсят такса за вход, но тъй като напитките не са включени в цената на круиза, всички - безалкохолни и алкохолни - се заплащат според цени в меню. Costa Cruises предлага и опция предварително да закупите All Inclusive пакет за напитки, с който в зависимост от консумацията може да спестите малко пари.
Барове, свободно време и релакс:
Country Rock Club (Show Lounge) – нощен бар, намира се на палуба 5.
Piano Bar Principe Nero – намира се на палуба 5
Orlov Grand Bar (Coffee Bar, Cocktail Bar) - намира се на палуба 4. Обширен бар със сцена за танци
Bollicine Bar (Wine Bar, Cocktail Bar) - намира се на палуба 5. Ще го познаете по модерната му визия
Vinoteca Gran Duca di Toscana (Wine Bar) - намира се на палуба 5. Ако желаете да изпиете чаша или бутилка качествено и хубаво (не задължително скъпо) вино, това е подходящо място.
Dresden Green Pub - намира се на палуба 5. Предлага се наливна белгийска и немска бира
Teodora Lounge - намира се на палуба 5
Cigar Lounge (Smoking Lounge) - намира се на палуба 5. Пушенето позволено!
Bar Eliodoro – намира се на палуба 3
Bar Stella Del Sud – открит бар, намира се на палуба 11
Pietra Di Luna Disco (Night Club) – дискотека на 11 и 12 палуба, отваря след полунощ

Costa Diadema разполага с разнообразни опции, както за желаещите да поддържат форма със спорт или релакс, така и за онези, които търсят вечерно развлечение извън баровете. На борда има мултифункционално спортно игрище, 3 басейна и фитнес, огромен СПА център с пълен набор от СПА процедури и услуги и театър на 3 етажа, в който всяка вечер се организират спектакли, концерти и шоу програми.
Следните дейности са включени в цената на круиза:
Спортно игрище – пригодено за игра на баскетбол, футбол, волейбол
Писта за джогинг – специална алея за тичане на открито
Фитнес – добре оборудван фитнес с голям брой уреди за различни типове тренировки. В него не се допускат лица под 16 г.
Групови занимания по аеробика и фитнес
Джакузита - на борда на Costa Diadema ще намерите 8 топли джакузита
Басейни – корабът разполага с 2 външни басейна, един от тях е оборудван с подвижен стъклен покрив, което позволява да се използва и при лошо време. За децата има и детски басейн
Театър Emerald  и всички организирани спектакли по време на круизното пътуване

Допълнителна такса се плаща за:
Спортни тренировки и уроци: индивидуални фитнес тренировки с инструктор; уроци по танци, йога, пилатес. Средната цена е за 1 посещение е €12
СПА център Samsara – и всички процедури в него - той е с площ 6000 кв.м и разполага турска баня, термална баня, сауна, стаи за аромотерапия, специални стаи за отдих, UVА солариум, малък басейн за таласотерапия, салон за красота.
PlayStation игри
4D кино
Маникюр, педикюр, фризьор

С деца на круиз
Круизна компания Costa се грижи едновременно за забавлението на децата и безгрижната почивка на родителите със своята програма Costa Kids Program. Програмата обединява всички дейности на борда на кораба, свързани със заниманието и професионалната грижа за малките гости, по време на един круиз:
детски карнавали, пица партита, уроци по италиански, пластика, рисуване, танци за деца, много игри, спортни състезания, музикални вечери; диско партита;
2 вечéри специално за деца, с тема и детско меню;
занималня и детска градина за деца от 3 до 11 години – безплатна до 1.30 ч. през нощта.
Тези детски занимания са включени в цената на круиза и са организирани и водени от млади хора, специално обучени за работа с деца. Провеждат се почти през целия ден: от 9 до 12 ч., от 15 до 18 ч. и от 21.30 до 23.30 ч. и са съобразени с възрастта на децата, които са разделени на 4 групи:
Mini club – деца от 3 до 6 години;
Maxi club – от 7 до 11 години;
Teen Junior – от 12 до 14 години (само за някои круизи);
Teen – от 15 до 17 години.

Програма
  ДЕН ТОЧКА ДЪРЖАВА ПРИСТИГАНЕ ТРЪГВАНЕ
начално пристанище на круиза 1 Германия - 20:00
междинно пристанище от маршрута на круиза 2 Дания 10:00 18:00
ден в открито море – без спиране на пристанище 3   - -
междинно пристанище от маршрута на круиза 4 Норвегия 11:30 20:00
междинно пристанище от маршрута на круиза 5 Норвегия 08:00 18:00
междинно пристанище от маршрута на круиза 6 Норвегия 10:00 20:00
ден в открито море – без спиране на пристанище 7   - -
крайно пристанище на круиза 8 Германия 08:00


Описание
Ед. цена
Брой
 
24.05 - 31.05.2024 Круиз "Норвежки Фиорди - по пътя на викингите": 7 Нощувки на прекрасния круизен кораб Costa Diadema на база Пълен Пансион със спирки в Копенхаген, Гейрангер, Олесун и Ставангер - 1550 лв.
1 550,00 лв.
1 969,00 лв.
- +
Осигурено от Евър Травел лиценз: РК - 01- 6941
Условия на офертата
  • Валидност на ваучера: 24.05 - 31.05.2024
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
  • Необходимо е предварителна резервация по телефон преди да закупите ваучера на телефон 0889 75 77 51
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
  • При анулация 15 дни преди настаняване неустойката е 50%, при по-малко от 8 дни – 70%, при 5 или по-малко – 100%.
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Телефон на Lapni.bg относно покупката на ваучери: 0884 156 558; (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
  • Всички условия на Lapni.bg      

Сходни продукти