Хит КРУИЗ "Италианска мечта", 2120 лв: 6 Нощувки на елегантния круизен кораб MS MICHELANGELO на база Inclusive с напитки и Безплатен Wi-Fi на борда + Посещение на Венеция, Верона, Киоджа, Падуа, Канда, Мантуа

Оферта № 16408
Отстъпка -19 %
2 120 лв.
Поръчай Направи подарък
  • Реална цена: 2 629,00 лв.
  • Спестяваш: 509,00 лв.
7
закупени ваучера
Офертата е валидна още

Насладете се на един уникален круиз от Венеция до Мантуа. Регионът Венето ще отвори вратите си, за да откриете Венеция със своя известен площад Сан Марко и Двореца на дожите - официалната резиденция на венецианските херцози.
Ломбардия ще ви посрещне със своите спиращи дъха природни панорами, а романтичната Мантуа ще ви заплени.


Маршрут: Венеция - Киоджа - Падуа - Порто Виро - Канда - Верона - Мантуа - Венеция


7 дни/ 6 нощувки 

Дата на отпътуване: 31.03.2024 г. и 28.04.2024 г.


Офертата  е на Човек, при двама пълноплащащи в избраното помещение и се предлага в следните варианти:
 
  • Възрастен в Каюта с неотваряем прозорец на първа палуба  - 2120 лв.

 *Цените са промоционални и са валидни до изчерпване на каютите


Цената включва: 

  • Изхранване на борда:
На борда се сервират френска и интернационална кухня.
Закуска – бюфет в главният ресторант – може да включва кафе, чай, сок, различни хлябове, сладко, разнообразие от наденички и студени колбаси, яйца, пресни плодове, кисело мляко, сладки изделия.
Обяд и вечеря – три курсово меню, сервирано в определен час (в зависимост от маршрута) за всички пасажери. Менюто се приготвя всеки ден от пресни съставки, за това е точно определено.
  • Напитки:
Предлагат се безплатни напитки с всяко хранене- чай, кафе,вода, сок, наливни вина и бира.
Забавления на борда.
  • Изискана френска кухня - Гала вечеря - Коктейл за добре дошли
  • Безплатен Wi-Fi на борда
  • Включени са слушалки за екскурзии
  • Официално посрещане от капитана и екипажа
  • Бордови дейности
  • Всички пристанищни такси са включени

Цената не включва:
  • Бакшиш- пожелание на клиента от 5 до 10 евро на ден на човек.
  • Медицинско обслужване


Цената не включва:
  • Транспорт до Венеция
  • Хотелско настаняване
  • Лични разходи
  • Застраховка


Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Петък от 09:30 до 17:00 часа.



ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ
Брой пътници: 158
Тонаж: 0 тона
Брой екипаж: 0
Ширина: 11 метра
Дължина: 110 метра
Година на пускане на вода: 2000 година
Скорост: 0 възела
Флаг: -
Електрическо напрежение: 220V

MS MICHELANGELO
Построен през 2000 година и подновен през 2011, MS Michelangelo е очарователен кораб с капацитет 158 пасажери.  За да подсигурят достатъчно пространство за посетителите си, корабът ограничава капацитет на 120. 
Каютите са разпространени по основният дек и горният дек и всички са с прозорци. Всички каюти са над водното ниво имат баня с душ, тоалетна и са с размер около 11 кв.м. Леглата са или спалня или две отделни. Всяка каюта има собствен санитарен възел. Снабдени са с сателитна телевизия, радио, сешоар и сейф.


РЕСТОРАНТИ
На корабът има един главен ресторант, където се случват всички хранения. Той е светъл и просторен, масите са разпределени на групи от 4 до 8 , като най- много са с 6 места.  Закуската се сервира на бюфет като включва топъл и студен такъв. Обядът и вечерята са на сет меню , като включват  регионални специалитети и интернационална кухня.  Наливно вино, бира и безалкохолни напитки се сервират с обядът и вечерята и са включени в цената, както и чай и кафе , които са на разположение през целият ден и са на самообслужване. 
 
БАРОВЕ И ЗАБАВЛЕНИЯ
Общите части са разделени между трите палуби на кораба и включват ресторант , който е с капацитет за всички гости.  Фоайето е приятно за почивка място с големи панорамни прозорци. Също така в тази зона има голям телевизор и бар. На слънчевата палуба може да намерите шезлонги и друга мебел, на която може да се разположите и да се насладите на заобикалящата ви красива природа. 

Програма и Допълнителни екскурзии

Ден 1 : ВЕНЕЦИЯ Ще се качите на кораба в 18 часа. След като Ви настаним удобно във вашите каюти, ще представим нашия екипаж на коктейл за добре дошли. Насладете се на свободна вечер, за да разгледате града сами.

Ден 2 : ВЕНЕЦИЯ -  остров МАЗОРБО - ВЕНЕЦИЯ Сутрешен круиз във венецианската лагуна. От слънчевата палуба ще съзерцавате силуетите на църкви и дворци, очертани на хоризонта. В сърцето на този лабиринт, съставен от канали и острови, ще се насладите на уникално изживяване, любувайки се на пейзажите и танца на многобройните лодки, използващи каналите. Ще стигнете до остров Мазорбо, свързан с пешеходен мост с очарователния остров Бурано. Насладете се на изследването на Бурано, известно с традиционното си производство на дантела и перфектни домове, сами. По желание екскурзия до остров Мурано. Отпътуване с частна лодка до остров Мурано, известен с производството на стъкло. Посетете работилница, за да гледате демонстрация на духане на стъкло. Плаване към Венеция.

Ден 3 : ВЕНЕЦИЯ Тази сутрин предлагаме две екскурзии по избор: - КЛАСИКА: Обиколка с екскурзовод на Двореца на дожите и площад Сан Марко. Ще откриете площад Сан Марко и неговата прочута базилика  и ще разгледате Двореца на дожите, официалната резиденция на венецианските херцози и седалище на правителството до 1797 г. Настоящият дворец датира от 14-ти век и се смята от мнозина за най-красивата в света. Преходът до върха на Златното стълбище ви отвежда до масивни произведения на Тинторето и Веронезе и ви дава достъп до преддверията и великолепна гледка от балкона. - Квартал Дорсодуро. Този бохемски квартал, граничещ с Канале Гранде, образува южната част на Венеция. Ще видите множество музеи, художествени галерии, както и великолепни дворци. В устието на Канале Гранде ще се възхитите на базиликата Санта Мария дела Салюте (отвън), една от най-красивите църкви във Венеция. Той почива на близо 100 000 подпори и представлява много оригинална архитектура с осмоъгълния си план и двата купола. Свободен следобед във Венеция. Отделете време, за да откриете или преоткриете най-романтичния град в света и се присъединете към Риалто, емблематичния мост на града, разположен на Канале Гранде. От моста ще имате спираща дъха гледка към канала и историческите сгради, които го заобикалят.

Ден 4: ВЕНЕЦИЯ - КИОДЖА - Падуа - ПОРТО ВИРО - КАНДА Ще направим круиз до Киоджа, Обиколка с екскурзовод на Падуа, домът на Свети Антоний. Градът заобикаля средновековния си център с очарователни площади и дворци. Ил Санто, папската базилика на Свети Антоний от Падуа, се намира сред тях и съдържа останките на светеца-покровител на града. Докато се наслаждавате на обиколката си, корабът ще пътува до Порто Виро. За тези, които решат да не се присъединят към нас на екскурзията, ще бъдете трансферирани от Киоджа до Порто Виро. Насладете се на малко свободно време в Киоджа предварително. Ще се върнем на борда в Порто Виро и ще прекараме следобеда в круиз към Канда.

Ден 5 : КАНДА - ОСТИЛИЯ - Верона - МАНТУА Ще прекараме сутринта в круиз до Остилия. Следобед предлагаме две екскурзии по избор:  Посетете Верона и нейния амфитеатър или градините Джусти. Ще тръгнем с автобус от Торета и ще се отправим към Верона, „Градът на любовта“, станал известен с легендарната трагедия на Шекспир „Ромео“. и Жулиета. Ще видим отвън къщата на Жулиета (Casa di Giulietta) и балкона, където тя стои, когато Ромео обяви любовта си. Верона капсулира 2000 години история от архитектурна, градска и артистична гледна точка. Амфитеатърът, историческият символ на града, е фантастичен пример за неговото дълголетие и влияние. Докато се разхождате из средновековните площади и алеи на Верона, ще откриете историята на италианската гастрономия чрез легенди и исторически сведения. Ще ви отведем извън утъпканите туристически пътеки в някои от тайните квартали на града, без да забравяме основните му атракции като балкона на Жулиета и Арената (на открито). В края на обиколката ще отидете до известна сладкарница, за да опитате специалитети и ароматни италианско кафе След нашата обиколка ще се върнем на борда в Мантуа.


Ден 6 : МАНТУА Присъединете се към нас на незадължителна екскурзия и за двата пакета: Обиколка с екскурзовод на Мантуа, където домът на Гонзага датира от почти 400 години. Въпреки че Мантуа не е добре известна, тя е един от най-богатите на изкуство и романтични градове в Северна Италия. Ще посетим Palazzo Ducale di Mantova (Херцогски дворец - затворен в понеделник), който гледа към центъра на града. Построен между 14-ти и 17-ти век от благородната къща на Гонзага, имотът се състои от много сгради като Castel di San Giorgio, който е проектиран като отбранителна структура, насочена към защита на сърцето на града, и впоследствие превърнат в основна резиденция от семейство Гонзага. Ще посетим и Camera degli Sposi, известна със своите фрески, изпълнени от Андреа Мантеня в чест на семейство Гонзага. След това ще стигнем до историческия център на града, където ще посетите Rotonda di San Lorenzo и базиликата Sant’Andrea. Вие сте свободни да правите каквото искате следобед. Или се насладете на незадължителна обиколка на музея на Ферари в Модена (не е включена в пакетите). Любителите на автомобили няма да искат да пропуснат този шанс! Музеят се фокусира върху живота и работата на Енцо Ферари, основател на марката спортни автомобили Ferrari. Техният уебсайт го казва най-добре: „Museo Enzo Ferrari е повече от просто музей. Това е грандиозно потапящо изживяване, което съчетава шеметна комбинация от уникални съставки. Посетителите не само могат да се възхищават на зашеметяващите автомобили, изложени във футуристичния главен павилион с площ от 2500 квадратни метра, но също така се отнасят към грандиозно аудио-визуално шоу, което да разкаже магическата история на 90-те години на Енцо Ферари.“ Тази вечер е нашата празнична гала вечер.


Ден 7: МАНТУА - Венеция (4) Насладете се на закуска на борда тази сутрин, преди тръгване Трансфер с автобус от Мантуа до Венеция.


Край 
 



Описание
Ед. цена
Брой
 
КРУИЗ "Италианска мечта": 7 Нощувки на елегантния круизен кораб MS MICHELANGELO на база Inclusive с напитки и Безплатен Wi-Fi на борда + Посещение на Венеция, Верона, Киоджа, Падуа, Канда, Мантуа - 2120 лв.
2 120,00 лв.
2 629,00 лв.
- +
Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • Валидност на ваучера: 01.03.- 08.03.2024 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
  • Необходимо е предварителна резервация по телефон преди да закупите ваучера на телефон 0889 75 77 51
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
  • При анулация 15 дни преди настаняване неустойката е 50%, при по-малко от 8 дни – 70%, при 5 или по-малко – 100%.
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Телефон на Lapni.bg относно покупката на ваучери: 0884 156 558; (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
  • Всички условия на Lapni.bg      

Сходни продукти