ХИТ ОФЕРТА за 3 ти Март в Сърбия! Транспорт + 2 нощувки със закуски в Хотел Morava 3* + 2 Вечери, вкл Празнична с жива музика само за 330 лв. + Екскурзия до Дървенград, Каменград, Босна и Херцеговина

Оферта № 14951
Отстъпка -8 %
330 лв.
  • Реална цена: 360,00 лв.
  • Спестяваш: 30,00 лв.
2
закупени ваучера
Офертата е изтекла

Близка съседна страна, превъзходна храна, жива музика и най-ниска цена. Това е днешната ни оферта, която заслужава вашето внимание! 


Цените са за ранни записвания до 20.01.2023 г.


Дати на настаняване: 03.03-05.03.2023 г.

  • Транспорт с автобус + Пакет с 2 нощувки със закуски и 2 Вечери - 330 лв на Човек в Стандартна стая 


Цената включва:

  • Транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания;
  • 2 нощувки в хотел Morava 3* в центъра на Чачак;
  • 2 закуски в ресторанта на хотела;
  • 1 вечеря na 03.03 по меню / без включени напитки / в ресторанта на хотела
  • 1 Празнична вечеря na 04.03 с жива музика и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство  в ресторанта на  хотел Beograd 4* ; (разстоянието от хотел Morava 3* до хотел Beograd 4* е 900 м. или около 10 мин. пеша)
  • Екскурзия до Босна и Херцеговина и Андричград - Каменният град на Емир Кустурица /на около 150  км от Чачак ;/
  • Посещение на Дървения Град на Емир Кустурица / без включена входна такса /
  • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
  • Mедицинска застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 еврo (покрива Ковид-19) за лица до 64 г. вкл.;

 

Необходими документи:

  • Задграничен международен паспорт или лична карта с 6-месечна валидност към датата на заминаване
  • За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/
  • За деца до 18 г., при разминаване на фамилиите на детето и родителите е необходим акт за раждане /оригинал и 2 копия/

Забележка:
Програмата се провежда при минимум 25 записани туристи.
Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
Входните такси на обектите са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност за евентуалната им промяна. Туристите заплащат актуалните към момента на пътуване входни такси.
ВАЖНО: Пътуването не е подходящо за деца до 2,99 г. и такива не се записват по програмата.

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.

Местоположение:

Разположение:
Хотелът се намира в центъра на Чачак, Западна Сърбия, непосредствено до главния площад на града. В  близост се намират заведения, ресторанти и търговски център, както и музеят на града и други културни забележителности.
Описание:
Открит в далечната 1900 г., като първият и най-аристократичен хотел в тази част на Сърбия, към днешна дата хотел "Beograd" е съчетание между модерни удобства, топло гостоприемство и излъчване в ретро-стил. Вниманието към детайла е определящо за цялостното излъчване на достолепната сграда, както в екстериорно, така и в интериорно отношение. 35-те стаи, обзаведени в топли цветове, са климатизирани и са оборудвани със собствена баня, съвременно обзавеждане, LED телевизор със сателитна телевизия, безплатен безжичен интернет, малък хладилник и телефон. Ресторантът на хотела предлага две зали по 60 и 90 места със стилна обстановка, витражи и експонирани руини от римски терми от някогашната провинция Далмация, в градината към ресторанта.

VT

Програма:
Ден 1
Отпътуване в 6.00 ч. от София, автогара "Сердика", бившия "Трафик Маркет" между Централна Гара и Автогара София.
Преминаване на ГКПП Калотина. Пътува се по маршрут Пирот - Ниш - Кралево - Чачак.
Посещение на Кралския манастир Жича - традиционно място за коронация на сръбските владетели. Сградата в ярко-червено навява истории за пищни коронации и  богато на събития вековно минало. Всичко това, в съчетание с райското спокойствие, прави манастира задължително място за посещение и част от визитната картичка на района.
Отпътуване за Чачак.

Настаняване в хотел Beоgrade 4* в центъра на Чачак.

Туристическа програма в Чачак - посещение на църквата "Възнесение Христово" в центъра на града. Храмът е паметник на културата с голяма ценност, като най-старата част от него датира от 12 в.  Освен, че е един от най-атрактивните градове в Западната част на Сърбия, Чачак е и изключително гостоприемно и уютно място. Центърът на града се отличава с красива архитектура с  орнаменти, напомнящи на умалена версия на австрийския барок, множество заведения и млад, весел дух, който винаги предразполага гостите.

Посещение на Националния музей с богата етнографска колекция /беседите в обектите са на сръбски език/. Тук можете да научите повече за миналото на града, но и за предшестващата го далеч назад през вековете процъфтяваща римска провинция.

Свободно време в центъра на града.
Завръщане в хотела.
Вечерта - вечеря в ресторанта на хотела по меню / без включени напитки/.
Нощувка.
Ден 2
Закуска.
Отпътуване за Босна и Херцеговина, известна като Балканската Швейцария заради красивите си планински пейзажи.
Държавната граница е на около 120 км разстояние от Чачак, което дава възможност в рамките на един ден да осъществим посещение на най-близкия до сръбска граница босненски град - Вишеград.

Посещение на Вишеград - известен с моста на Дрина от историческата драма на първият в историята балкански писател - нобелов лауреат - Иво Андрич. Според преданията мостът е дело на прочутия архитект Мимар Синан и от създаването си досега извисява каменна снага над реката.
Днес Вишеград има и друга гордост - изграденият в последните години  Каменен Град - "Андричград". Това творение е заслуга на Емир Кустурица - великият балкански режисьор. Наречен така в чест на автора на романа "Моста на Дрина" / нобеловият лауреат Иво Андрич /, този самостоятелен "град в града" е обграден с крепостни стени, а във вътрешността си разкрива идеята на "Балканския Фелини" - Кустурица, за културен оазис на Балканите.

Отпътуване обратно в посока Сърбия.
Посещение на Дървения Град на Кустурица /без включена входна такса - около 3 евро - или 300 динара/. Това е първият град на големия режисьор, който всяка година е домакин на филмовия и артистичен фестивал "Kustendorf". На върха на хълма Мечавник над долината Мокра Гора са "поставени" 20 автентични къщи от различни краища на Сърбия, които създават неповторима обстановка. Уличките, площадите и църквата също са от дърво, а в центъра гордо чака посетители дървеното кино, кръстено на американския режисьор Стенли Кубрик.
Отпътуване за Чачак.
Завръщане в хотела.
Вечеря с жива музика и неограничени напитки местно производство в ресторанта на хотела.
Нощувка.
Ден 3
Закуска.
Освобождаване на стаите.
Отпътуване за България.
По пътя спирка в Ниш за обяд и разходка.
Завръщане в София вечерта.


Описание
Ед. цена
Брой
 
ХИТ ОФЕРТА за 3 ти Март в Сърбия! Транспорт + 2 нощувки със закуски в Хотел Morava 3* + 2 Вечери, вкл Празнична с жива музика само за 330 лв. + Екскурзия до Дървенград, Каменград, Босна и Херцеговина
3 март
330,00 лв.
360,00 лв.
Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • Валидност на ваучерите:  03.03-05.03.2023 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
  • Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.
  • Запитването за свободни места НЕ е РЕЗЕРВАЦИЯ! След заплащане на ваучера, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се обадете на телефона, посочен във ваучера Ви, непосредствено под номера и секретния код, за да направите своята РЕЗЕРВАЦИЯ.
  • Всички условия на Lapni.bg                                                                                                                                                      

Сходни продукти