ХИТ! 5* Великден в САРАЕВО! Транспорт с автобус + Пакет от 3 нощувки в ТОП хотел HILLS 5* със закуски и ВЕЧЕРИ + Спа Център + Ползване на уникалната ТЕРМАЛНА РИВИЕРА ILIDZA за 503 лв.

Оферта № 16320
Отстъпка -14 %
503 лв.
Поръчай Направи подарък
  • Реална цена: 590,00 лв.
  • Спестяваш: 87,00 лв.
4
закупени ваучера
Офертата е валидна още

Великден в Сараево, в топ 5* хотел, с ползване на , това е днешната ни оферта, абсолютен Хит.


Дати на настаняване: 03.05.2024 - 06.05.2024

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ЛЕВА:

човек в двойна стая единична стая трети възрастен в стая Дете до 6г в стая с 2ма възрастни /без ползване на собствено легло / Дете 6-12г в стая с 2ма възрастни /на допълнително легло /
503 лева 730 лева 480 лева 210 лева 390 лева


Цената включва: 

• 3 нощувки, 3 закуски, 3 вечери в хотел HILLS 5*, Илиджа - Сараево
• безплатно ползване на СПА зоната на хотела
безплатно позлване на басейните на Термална Ривиера Илиджа - http://terme-ilidza.ba/
• транспорт с туристически автобус
• водач от фирмата организатор
• екскурзоводско обслужване
• медицинска застраховка с асистънс с покритие 4000 евро в ЗАД ЛЕВ ИНС (за лица над 65г. има доплащане)


Цената не включва:

• разходи от личен характер, входни такси на туристически обекти
• екскурзия до Мостар - 30 евро ( при група минимум 30 желаещи. Заявява се на място )
• доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 4 лева; от 71 до 75г. – 6 лева; от 76 до 85г. – 11 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.
• Застраховка „Отмяна на пътуване“


НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

  • депозит в размер на 100 лева на човек при записване
  • доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.



Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.

 

HOTEL HILLS 5*
HOTEL HILLS е част от ТЕРМАЛНА РИВИЕРА ИЛИДЖА намираща се на 10 км. от центъра на Сараево. Предлага няколко ресторанта, бара и разширен детски клуб и адреналинов парк както за деца, така и за възрастни. Безплатен WiFi достъп е осигурен в целия хотел.
Всички стаи са модерно обзаведени и просторни. Удобствата в стаите включват климатик, телевизор с плосък екран и сателитна телевизия, собствен балкон. Всяка баня е снабдена с вана или душ, биде, безплатни тоалетни принадлежности, чехли и сешоар.
Спа центъра на хотела разполага с римска баня, финландска сауна, хамам, био сауна, тепидариум, студена стая, солена стая, фитнес център


ТЕРМАЛНА РИВИЕРА ILIDZA - http://www.terme-ilidza.ba/
Най-големият термален комплекс в тази част на Европа заема площ от 15 хектара. Комплексът предлага на своите посетители приятна релаксация и активна почивка в закрити и открити басейни с множество атрактивни водни и анимационни програми.
Затворената част на Ривиерата представлява два свързани купола, в първият от които се помещава ресторант „Тропическа градина“ в уникалната обстановка на многобройни палми и водопади. Във вторият купол са басейните с над 1000 м2 водна повърхност с многобройни водни функции като водна пещера, дърво за опит, бърза река, масажни седалки, джет масажори и други. Край басейна има няколко джакузита за релакс. Отделен басейн е преходния басейн, който предлага възможност за плуване от затворената част до откритата част на Ривиерата. Дълбочината на водата във всички части на басейна е 1,5 метра, с изключение на детския басейн. Температурата на водата в басейните варира от 30 ° C до 34 ° C, а температурата на въздуха се поддържа на около 30 ° C. Качеството на водата в басейните се следи постоянно, а за безопасността на къпещите се се грижат квалифицирани спасители. На басейна има ресторант който предлага готвени ястия и заведения за бързо хранене с достъпни цени.

Програма
Възможност за отпътуване и връщане от/до:
района на Дупница, Перник
Автогара София и ЖП гара София


1 ДЕН | СОФИЯ – САРАЕВО
Отпътуване от София в 06.00 часа от паркинга пред стадион “Васил Левски”. Транзитно пътуване по маршрут: Ниш – Крушевац – Кралево – Чачак – Ужице - Вишеград - Сараево. Пристигане в Сараево в късния следобяд. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН | САРАЕВО
Закуска. Панорамна автобусна обиколка на града: сградата на Библиотекатa (Виечница), Инат къща, Латинският мост (на чийто северен край през 1914г е паднал убит Франц Фердинанд), Музикалният павилион, Синагогата, моста на Густав Айфел, джамията на Али Паша, Катедралата. Пешеходна разходка в старата част на Сараево: Баш чаршия, чешмата Себил, улица Казанджилък, Гази Хюсрев бей джамия (изградена по проект на известния Mимар Синан, строежът ѝ е дело на дубровнишки майстори), старата Часовникова кула. Свободно време. Връщане в хотела. Свободно време за ползване на услугите на хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН | САРАЕВО – МОСТАР*
Закуска. Свободно време за ползване на услугите на хотела или по желание включване в допълнителна екскурзия до Мостар: (Разглеждане на Стария град, старият турски мост над река Неретва / построен през 16 в., моста е в списъка за културно наследство на UNESCO, по време на ожесточените сражения през 1993 г. е разрушен, отново възстановен и открит през 2004 г./, джамията “Караджоз Бей” /построена през 16 в. от Мимар Синан/, моста Крива Чуприя, къщата на Бишчевич, Епископството, Католическата църква, Старата чаршия. Връщане в хотела.
Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН | САРАЕВО – ВИШЕГРАД - КАМЕНГРАД - СОФИЯ
Закуска. Отпътуване за България. На Вишеград кратка фото-пауза при известния каменен мост над река Дрина – „Чуприята”. Моста е построен през ХVI век по инициатива на Мехмед паша - Соколлу и дело на великият архитект Синан. От 2007 г. е включен в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Романа „Мостът на Дрина” е най-добрата творба на известния поет и писател Иво Андрич, нобелов лауреат за литература от 1961 г. Продължаване по маршрут: Чачак – Кралево – Ниш - София.
Пристигане в София късно през нощта.


Описание
Ед. цена
Брой
 
Великден в САРАЕВО! Транспорт с автобус + Пакет от 3 нощувки в ТОП хотел HILLS 5* със закуски и ВЕЧЕРИ + Спа Център + Ползване на уникалната ТЕРМАЛНА РИВИЕРА ILIDZA - 503 лв.
Нова година
503,00 лв.
590,00 лв.
- +
Капаро на Човек - 100 лв
100,00 лв.
- +
Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • Валидност на ваучерите: 30.12.2022 г. - 02.01.2023 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
  • Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.
  • Запитването за свободни места НЕ е РЕЗЕРВАЦИЯ! След заплащане на ваучера, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се обадете на телефона, посочен във ваучера Ви, непосредствено под номера и секретния код, за да направите своята РЕЗЕРВАЦИЯ.
  • Всички условия на Lapni.bg                                                                                                                                                      

Сходни продукти