Почивка в Гърция, Олимпийска Ривиера в един от любимите ви хотели на първа линия с Аквапарк: Нощувка All Inclusive в Cronwell Platamon Resort 5*, от 140 лв. + Безплатни чадъри и шезлонги на плажа

Оферта № 16668
Отстъпка -23 %
140 лв.
Поръчай Направи подарък
  • Реална цена: 183,00 лв.
  • Спестяваш: 43,00 лв.
11
закупени ваучера
Офертата е валидна още

ЛЯТО на Олимпийската Ривиера в Гърция, в един от най-търсените хотели с Аквапарк.. Планирайте го сега, последни места на топ-цена!


Офертата е на ден на помещение по избор на база Ultra All Inclusive и включва БЕЗПЛАТНО чадъри и шезлонги на басейна:



Период на настаняване: 18-30.06.2024

  • нощувка в Двойна стая Стандарт на база All Inclusive - 225 лв. на Човек


Период на настаняване: 01-21.07 / 21.08-10.09.2024

  • нощувка в Двойна стая Стандарт на база All Inclusive - 255 лв. на Човек


Период на настаняване:  22.07-20.08.2024

  • нощувка в Двойна стая Стандарт на база All Inclusive - 275 лв. на Човек


Период на настаняване: 11-30.09.2024

  • нощувка в Двойна стая Стандарт на база All Inclusive - 140 лв. на Човек


* Шезлонги и чадъри на плажа-безплатни до изчерпване

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:00 до 17:00 часа.

 

Cronwell Platamon Resort е луксозен 5-звезден хотел, напълно реновиран 2013 г. Cronwell Platamon Resort е новото лице на курорта Платамонас в Олимпийска Ривиера. Това място е уникално с хармоничното съчетание на планина и море. Хотелът е едно от най-добрите места за семейна почивка в Северна Гърция.

Cronwell Platamon Resort е разположен на брега на Егейско море в живописния град Platamonas (района на Пиерия). Намира се на първа линия до морето в подножието на планината Олимп. В близост е стария замък от 12 век - Platamona - легендарна забележителност до историческия център на града. Само на час път с кола от град Солун.

В хотела:

Хотел Cronwell Platamon Resort е с голяма площ - около 6 хектара. На тази обширна територия се простира парк с овощни дръвчета, огромен пясъчен плаж, два външни басейна с чадъри и шезлонги около тях, детски басейн. Хотелът разполага с 192 стаи с площ 20-90 кв. м и 5 вили-мезонети с камина, сауна и джакузи.  В целия хотел е осигурен безплатен Wi-Fi достъп до интернет. Домашни любимци са забранени.

Новости от 2019 г.: Реновиране на основния ресторант и кухня. Всички стаи имат нови 32-инчови телевизори с плосък екран. Нова по-мощна Wi-Fi интернет мрежа.

ПАРКИНГ: Безплатно

Конферентна зала:

Заседателната зала на хотел Cronwell Platamon Resort е идеално място за организиране на конференции, семинари и различни събития. Луксозната зала разполага с капацитет 200 души, а допълнителната зала е за 80 човека, като и двете са оборудвани с модерни конферентни съоръжения, покриващи европейските стандарти на работа, оборудване и сигурност.

Плаж и басейни:

Собствен частен пясъчен плаж пред хотела. Плажът на Платамонас е дълъг 100 м и е носител на сертификата за чисто море "Син Флаг". Чадъри, шезлонги, кърпи - безплатно.

* 2 открити плувни басейна с бар на басейните

* Детски басейн

* Закрит отопляем басейн

Стаи:

Състои се от 192 комфортни стаи с френски прозорци, телевизори, климатик, отопление, сателитна телевизия, телефон, хладилник, сешоар, модерна баня с вана. 136 стандартни двойни стаи, 40 Фамилни стаи в клубната част, 6 луксозни апартамента с джакузи, Президентски апартамент и 5 луксозни вили-мезонет. Всички стаи имат гледка към морето и планината Олимп.

* Двойни стаи стандарт страничен изглед море /24 кв. м/ - Оборудвани са с климатик, отопление, сателитна телевизия, телефон, хладилник, сешоар, баня с вана. Обзаведени са с двойно или две единични легла, диван.

* Малки апартаменти /42 кв. м/ - Апартаментите са разположени в основната сграда. Състоят се от 2 стаи - просторна всекидневна с 2 дивана, отделна спалня с двуспално легло, мини бар (зарежда се ежедневно), ел. кана, душ кабина.

* Апартамент /50 кв. м/ - Разположени са в основната сграда, на 6-тия етаж. Състоят се от две стаи с пряк и страничен изглед към морето и планината. Обзаведени са с двойно легло, разтегателен диван, кухненски бокс, оборудван с микровълнова печка и чайник.

* Фамилен апартамент /68 кв. м/ - Състои се от 3 стаи. Разположен в основната сграда. Разполага с всекидневна с 2 дивана, спалня с двуспално легло и спалня с 2 единични легла, кухненски бокс (микровълнова, ел. кана), 2 бани (душ), мини бар (зарежда се ежедневно).

* Вила-мезонет /70-80 кв. м/ - Луксозни двуетажни вили с изглед към градината. Просторна спалня с двойно легло, отделна всекидневна с камина, сауна, джакузи, баня с душ кабина, 2 тоалетни, 2 телевизора, чайник, хладилник, тераса с шезлонги и слънчева поляна с цветя.

 

* Президентски апартамент /120 кв. м/ - Състои се от 3 стаи и е разположен в основната сграда на хотела. През прозорците се разкрива великолепен изглед към морето и Олимп. Спалня с баня и френски прозорци с изглед към планината, всекидневна, частна тераса на покрива с шезлонги и масичка.

Ресторанти и барове:

Основен ресторант Herbarium, Лоби бар, бар на басейна, бар на плажа, снек-бар, таверна Saloufes. Откритият и закритият бар предлагат кафе, плодови сокове и коктейли.

Основният ресторант на хотел Кронуел Платамон Ризорт разполага с огромна веранда с гледка към басейна и морето. В основния ресторант можете да се насладите на богата закуска, а за обяд и вечеря можете да опитате гръцки традиционни специалитети и интернационална кухня на шведска маса. Особено внимание е отделено на качеството и свежестта на храната, което се демонстрира с готварско шоу (готвачи приготвят храна пред гостите). Дрес-код в ресторанта - не се допускат гости по бански и плажни костюми.

Храна и напитки:

Хотелът предлага на гостите си почивка на "ULTRA All Inclusive" пансион - закуска, обяд и вечеря в основен ресторант на блок маса, междинни закуски и сладкиши на баровете на хотела, топли и студени напитки, безалкохолни и алкохолни напитки. Храната в хотела ще бъде с пресни продукти от земеделски район на Гърция и питейна вода от планина Олимп.

За децата:

Платамон Ризорт е един от най-подходящите хотели в северна Гърция за семейна почивка с деца. Децата са специални гости на хотела и се настаняват и изхранват безплатно. Децата могат да се забавляват в специално оформени за тях места и напълно безопасни и контролирани зони, където специализиран персонал се грижи за тях в редовното работно време. Нов детски комплекс "Platamon Palace". Нов уникален воден Аквапарк - "Splash парк" с повече от 40 водни атракции, притегателен център за деца и възрастни! Детски клуб, детски басейн, стая за игри, детска площадка. Бебешко креватче. Детски столчета. Детегледачка при поискване (допълнително заплащане).

Спорт:

За любителите на спортни дейности са налични фитнес зала, аеробика, тенис корт, мини футбол, тенис на маса, билярд, дартс, баскетболно игрище, плажен волейбол, водни спортове и гмуркане.

Спа:

SPA центърът на хотела е разположен на площ от 1500 кв. м със закрит отопляем басейн, джакузи, релакс зона, сауна, парна баня, масажи и процедури, турска баня, фитнес. Спа-центърът е само за възрастни.

Нови сити такси / общински такси при настаняване в Гърция!
Считано от тази година, за периода от месец Март до месец Октомври (включително), новите сити такси / общински такси, които се заплащат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от туристите на рецепцията на хотела при настаняването, ще бъдат следните:
при настаняване в хотел 2* - 1,50 евро на стая на нощувка;
при настаняване в хотел 3* - 3,00 евро на стая на нощувка;
при настаняване в хотел 4* - 7,00 евро на стая на нощувка;
при настаняване в хотел 5* - 10,00 евро на стая на нощувка;
 
За периода от месец Ноември до месец Февруари (включително) сити таксите / общинските такси, които се заплащат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от туристите на рецепцията на хотела при настаняването, остават непроменени:

при настаняване в хотел 2* - 0,50 евро на стая на нощувка;
при настаняване в хотел 3* - 1,50 евро на стая на нощувка;
при настаняване в хотел 4* - 3,00 евро на стая на нощувка;
при настаняване в хотел 5* - 4,00 евро на стая на нощувка;


Описание
Ед. цена
Брой
 
11-30.09.2024 Cronwell Platamon Resort 5*,, Гърция: Нощувка Cronwell Platamon Resort 5* - 140 лв на Човек
All Inclusive
140,00 лв.
183,00 лв.
- +
Осигурено от Гърция чрез Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • Валидност на ваучера : 18.06 - 30.09.2024 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
  • Необходимо е предварителна резервация по телефон преди да закупите ваучера - тел. 0889 75 77 51 от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 ч.
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
  • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно; 
  • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата; 
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция      
  • За анулация на потвърдена резервация, потребителят дължи 10% неустойка от стойността на заплатеното капаро или пълна сума. Останалите анулационни условия зависят от периода, в който е настъпила същата и ще бъдат предоставени на потребителя преди заплащане.
  • Всички условия на Lapni.bg                                                                                

Сходни продукти