СУПЕР Лукс Нова година в Дуръс, Албания, в сензационния хотел Epidamn White Sensation 5* ! 2 нощувки със закуски и вечери, вкл. 2 Празнични с неограничени напитки и жива музика + Уникален Спа Център на цена от 675 лв.

Оферта № 16840
Отстъпка -11 %
675 лв.
Поръчай Направи подарък
  • Реална цена: 765,00 лв.
  • Спестяваш: 90,00 лв.
7
закупени ваучера
Офертата е валидна още

Посрещнете Великден на брега на Йонийско море.в един от най- очарователоните градове на Албанската ривиера - Саранда. Мястото, кацнало върху два залива, привлича с изумрудената си, чиста морска вода, прекрасния си средиземноморски климат и изключително вкусната си храна.
 

Период на пътуване: 31.12.2024- 02.01.2025


Цена на Човек:
ПАКЕТНИ ЦЕНИ Ограничени места на цени
Човек в двойна стая 675 лв
Дете от 0 до 1,99 г безплатно
Дете
от 1,99 до 4,99 г
295 лв
Дете
от 4,99 до 10,99 г
405 лв
ТРЕТИ ВЪЗРАСТЕН 575 лв
ЕДИНИЧНА СТАЯ 985 лв

*Предлагат се и пакети с 3 нощувки, както и с автобус

Цената включва:
  • 2 нощувки със закуски в хотел Epidamn White Sensation 5 *****, първа линия, Дуръс-ривиера
  • Новогодишна Гала вечеря с музика на живо – една от най-известните музикални групи в цяла Албания и Новогодишна шоу програма и включени напитки местно производство без лимит
  • Втора Гала вечеря на 01.01.2025 с музика на живо и включени напитки местно производство без лимит
  •  Ползване на SPA & Wellness center
  •  Безплатен WiFi
  •  Частен безплатен паркинг
  •  Сити такса
 
Пакетната цена не включва:
  • Медицинска застраховка за престоя - 5 лева;
  • Забележка: Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г. – 4 лв., над 75 г. – 7 лв.
  • Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – препоръчваме да сключите такава застраховка. – цената на застраховката е % от застрахователната сума (сумата на пътуването). Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински и други причини. За повече информация за цени и условия се обърнете към нас.



 
Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0887 999 152   от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа.

 

За хотела 
Представяме ви оазис на брега на Дуръс, който е изграден изцяло върху идеята да си изкарате уникалнo. Бяла фасада, балкони, които имитират платна и ъгли с малки градини допринасят за една спокойна среда, където релаксът започва от пръв поглед. Предоставено ви от Epidamn, с дизайн на Ilir Blakcori, осем етажен хотел, който се състои от 120 стилни стаи , включително 5 уникални луксозни апартамента.
Всяка от 125-те стаи е индивидуално проектирана с единствени по рода си парчета ръчно изработен скулптурен декор, предизвикващи усещането, че сте край морето, като същевременно запазват културното наследство, което е крайната цел на Epidamn. Спокойни и стилни с успокояваща цветова схема, вдъхновена от плажа, стаите на Epidamn са обзаведени с поглед към изисканост и комфорт в жилищен стил. Те са сред най-просторните хотели в Дуръс и са идеални за почивка, семейно пътуване или бизнес. Всички стаи имат стъклени врати от пода до тавана, за да увеличат максимално спиращата дъха гледка към морето и светлината в стаята. Стаите са не само най-модерни, но и удобни, с всички удобства и малки свежи градини на балкона, за да направят престоя ви възможно най-удобен.

Стандартни стаи
Извити, ръчно изработени стени със скулптури, имитиращи платна, създават усещането, че все още сте на брега и си почивате, дори ако сте на закрито. От стъклените врати от пода до тавана и външните балкони със свежа градина, стаята е изпълнена с естествена светлина. Нашите стандартни стаи предлагат изглед към морето и улицата от луксозните двойни легла. Всички стаи са оборудвани с цялата поддръжка: термо-акустични прозорци, високоскоростна Wi-Fi връзка, телефон с директно избиране, електронен сейф, мини-бар, климатик, кафе машина, сенници, смарт телевизор с плосък екран, с различни сателитни и наземни канали. Баните разполагат с травертинови душ кабини, мраморни тоалетни и органични продукти за баня.
 
За ресторанта 
Ресторант и салон Артемида  Веднага щом влезете в Epidamn White Sensation 5  погледът ви ще бъде привлечен от женствената страна - както почитаме цар Епидамн, трябва да почитаме и богинята на времето Артемида. Високите тавани на салона, които са покрити със скулптурни лица, го превръщат в произведение на изкуството само по себе си. Тук можете да работите, докато сте на почивка, да се отпуснете, докато пиете коктейл или да слушате пиано бар музика. След салона е авангарден ресторант. Всичко е ръчно изработено от художници и склуптори. Гледайки нагоре, стените са покрити с жени във всички форми и произведения на изкуството, предизвиквайки деликатно чувство на хармония и спокойствие, подобен на този да си близо до морето. Това не само е ресторант, изпълнен с изкуство, но също така сервира най-възхитителната средиземноморска кухня. Всеотдайни готвачи, които правят изискани ястия, използвайки пресни и местни продукти, заедно с 10 години опит и шеф готвач със  Мишлен  Ardit Qato  Всички се обединяват, за да създадат едно незабравимо изживяване специално за вас

Spa & Welness 
Създаден да Ви отведе далеч извън представата за Спа център и да Ви накара да изпитате пълен релакс сред дизайнерско изпълнение и живи растения. 
Вътрешен басейн, детски басейн и джакузи
Сауна 
Солна стая 
Турски хамам
Ледена стая 
Парна баня
И още 

Описание
Ед. цена
Брой
 
Нова година 2025 в Дуръс, Албания, в сензационния хотел Epidamn White Sensation 5 ! 2 нощувки със закуски и вечери, вкл. 2 Празнични с неограничени напитки и жива музика + Уникален Спа Център - 675 лв.
22 септември
675,00 лв.
765,00 лв.
- +
Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • Дати на отпътуване: 31.12.2024- 02.01.2025
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
  • Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.
  • Запитването за свободни места НЕ е РЕЗЕРВАЦИЯ! След заплащане на ваучера, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се обадете на телефона, посочен във ваучера Ви, непосредствено под номера и секретния код, за да направите своята РЕЗЕРВАЦИЯ.
  • Всички условия на Lapni.bg                                                                                                                                                      

Сходни продукти