Нова година в СЪРБИЯ, Нови Сад: Транспорт с автобус + 3 нощувки със ЗАКУСКИ и Празнична Новогодишна Вечеря с жива музика и неограничени напитки в хотел Putnik 3* за 695 лв. + Туристическа програма в Нови Сад, Сремски Карловци, Белград

Оферта № 16763
Отстъпка -10 %
695 лв.
Поръчай Направи подарък
  • Реална цена: 780,00 лв.
  • Спестяваш: 85,00 лв.
13
закупени ваучера
Офертата е валидна още

Близка дестинация, свойски климат, вкусна кухня, популярна и харесвана музика, ниска цена - какво повече от това ви е нужно за едно незабравимо посрещане на Новогодишните празници. Можете да си го позволите с днешната ни комшийска оферта.


Период на пътуване: 30.12.2024 – 02.01.2025 г.

Пакетната цена е 695 лв. на ЧОВЕК в двойна и тройна стая и включва:
  • Транспорт с комфортен туристически автобус
  • 3 нощувки със закуски в хотел "Putnik" *** в Нови Сад
  • Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с музика на живо, много настроение, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки
  • Туристическа програма в Нови Сад, Сремски Карловци, Белград, Ниш
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Евроинс"
  • Водач от България

Пакетната цена не включва:
  • Посещение на музея на пчелите "Живанович" в Сремски Карловци с дегустация на вино и мед
  • Полудневна екскурзия до Суботица с дегустация на вино във Винения дворец
  • Входни такси за обекти и музеи, посещавани по желание, и градски транспорт
  • За лица над 64 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
  • Горивна такса (доплаща се задължително в случай, че бъде обявена такава) на турист
 

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:00 до 17:00 часа.

 

Настаняване

Хотел "Putnik" 3* е разположен в централната част на Нови Сад, в непосредствена близост до пешеходната зона и Дунавския парк. Цялостно обновен е през 2010 г. На разположение на гостите са лоби бар и основен ресторант, безплатен безжичен интернет достъп. Стаите са оборудвани с мини бар, баня с душ и сешоар, климатик, централно отопление, телевизор, директна телефонна линия.


Програма
 
1 ден
СофияНишНови Сад
~490 km

Отпътуване от София в 6:00 ч. от улица "Оборище" (в участъка между площад "Александър Невски" и булевард "Васил Левски") по маршрут Калотина - Ниш. Кратка пешеходна разходка в центъра на Ниш - третия по големина град на Сърбия: площада на освободителите, кметството, двореца "Бановина", Нишката крепост, и свободно време. Пристигане в Нови Сад вечерта. Настаняване. По желание и предварителна заявка - вечеря. Нощувка.

 
2 ден
Нови СадСремски КарловциНови Сад
~15 km

Закуска. Сутринта - посещение на Сремски Карловци, малък град, разположен в непосредствена близост до Нови Сад, играл огромна роля в културното развитие на Сърбия през вековете. Кратка пешеходна разходка: Стефанеумът, патриаршеският дворец, съборната църква "Свети Никола", чешмата на четирите лъва. В близост до центъра е разположен музеят на пчеларството Живанович - дом на местна фамилия, която вече два века се занимава с пчеларство и отглеждане на лозя. По желание посещение на музея и дегустация на вино и мед. Връщане в Нови Сад. Пешеходна разходка в центъра на града: Площадът на Свободата, улиците "Змай Йовина" и "Дунавска", католическата катедрала и православната църква "Свети Георги", Дунавският парк, впечатляващата Петроварадинска крепост, наричана "Гибралтар на Дунав". Свободно време. Празнична новогодишна вечеря с жива музика и много настроение, с неограничена консумация на местни безалкохолни и алкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нощувка.

 
3 ден
Нови СадСуботицаНови Сад
~220 km

Късна закуска. Следобед - свободно време в Нови Сад или по желание: полудневна екскурзия до Суботица. Важен културен център във Войводина, градът е известен с архитектурата в стил сецесион. Пешеходна разходка в центъра: имението Райхл, пешеходната зона - Корзо, народният театър, площадът на Републиката с впечатляващото градско кметство. Свободно време. Посещение на Вински двор (двореца на виното) - тук, в близост до Суботица, е поставено началото на винения туризъм в Сърбия. Дегустация на местни вина. Връщане в Нови Сад. По желание и предварителна заявка - вечеря. Нощувка.

 
4 ден
Нови СадБелградСофия
~490 km
 

Закуска. Отпътуване за Белград. Кратка пешеходна разходка в центъра на сръбската столица: площадът на Републиката, Княз Михайлова улица, парка-крепост Калемегдан. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София на автогара "Сердика" и улица "Оборище" (в участъка между площад "Александър Невски" и булевард "Васил Левски") вечерта.


 
Програма и допълнителни екскурзии
ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
София – Ниш – Нови Сад
~490 km

Отпътуване от София в 6:00 ч. от автогара "Сердика" по маршрут Калотина - Ниш. Кратка пешеходна разходка в центъра на Ниш- третия по големина град на Сърбия: площада на освободителите, кметството, двореца "Бановина", Нишката крепост и свободно време. Пристигане в Нови Сад вечерта. Настаняване. По желание и предварителна заявка - вечеря. Нощувка.

 
2
Нови Сад – Сремски Карловци – Нови Сад
~15 km

Закуска. Сутринта - посещение на Сремски Карповци, малък град, разположен в непосредствена близост до Нови Сад, играл огромна роля в културното развитие на Сърбия през вековете. Кратка пешеходна разходка: Стефанеумът, патриаршеският дворец, съборната църква "Свети Никола", чешмата на четирите лъва. В близост до центъра е разположен музеят на пчеларството Живанович - дом на местна фамилия, която вече два века се занимава с пчеларство и отглеждане на лозя. По желание посещение на музея и дегустация на вино и мед. Връщане в Нови Сад. Пешеходна разходка в центъра на града: Площадът на Свободата, улиците "Змай Йовина" и "Дунавска", католическата катедрала и православната църква "Свети Георги", Дунавският парк, впечатляващата Петроварадинска крепост, наричана "Гибралтар на Дунав". Свободно време. Празнична новогодишна вечеря с жива музика и много настроение, с неограничена консумация на местни безалкохолни и алкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нощувка.

 
3
Нови Сад – Суботица – Нови Сад
~220 km

Късна закуска. Следобед - свободно време в Нови Сад или по желание: полудневна екскурзия до Суботица. Важен културен център във Войводина, градът е известен с архитектурата в стил сецесион. Пешеходна разходка в центъра: имението Райхл, пешеходната зона - Корзо, народният театър, площадът на Републиката с впечатляващото градско кметство. Свободно време. Посещение на Вински двор (двореца на виното) - тук, в близост до Суботица, е поставено началото на винения туризъм в Сърбия. Дегустация на местни вина. Връщане в Нови Сад. По желание и предварителна заявка - вечеря. Нощувка.

 
4
Нови Сад – Белград – София
~490 km
 

Закуска. Отпътуване за Белград. Кратка пешеходна разходка в центъра на сръбската столица: площадът на Републиката, Княз Михайлова улица, парка-крепост Калемегдан. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София на автогара "Сердика" вечерта.



Дипълнителни екскурзии

Посещение на музея на пчелите "Живанович" в Сремски Карловци с дегустация на вино и мед, при минимум 10 записани туристиот 10 г. - 45 лв.

Полудневна екскурзия до Суботица с фотопауза в курорта Палич, при минимум 15 записани туристиот 7 г. - 50 лв.

Полудневна екскурзия до Суботица с посещение на Вински двор и дегустация на седем вина, при мин. 18 записани туристиот 7 г. - 50 лв.

2 вечери в ресторанта на хотела (фиксирано меню, без включени напитки) на 30.12 и 01.01, при минимум 20 записани туристиот 7 г. - 50 лв.

Ползване на двойна седалка от един турист ( необходимо е допълнително потвърждение на услугата от оператор ) - 150 лв.
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в единична стая - 70 лв.
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в двойна стая - 45 лв.
Нощувка на датата на връщане в хотел "Хемус" *** на турист в двойна стая - 45 лв.
Нощувка на датата на връщане в хотел "Хемус" *** на турист в единична стая -70 лв.
ОТСТЪПКИ


Описание
Ед. цена
Брой
 
Нова година в СЪРБИЯ, Нови Сад: Транспорт с автобус + 3 нощувки със ЗАКУСКИ и Празнична Новогодишна Вечеря с музика на живо и неограничени напитки в хотел Putnik 3* + Туристическа програма - 695 лв. на ЧОВЕК
Нова година
695,00 лв.
780,00 лв.
- +
Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 30.12.2024 – 02.01.2025 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели
  • Задължителна предварителна РЕЗЕРВАЦИЯ  на телефон: 0889 757751
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период
  • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно
  • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Телефони на Lapni.bg относно покупката на ваучери: 0884 156 558, (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
  • Всички условия на Lapni.bg

Сходни продукти