Нова година в Памуккале със самолет! 5 нощувки със Закуски и ВЕЧЕРИ в ADEMPIRA TERMAL - SPA 5* на цени от 980 лв. на Човек

Оферта № 16802
Отстъпка -23 %
980 лв.
Поръчай Направи подарък
  • Реална цена: 1 279,00 лв.
  • Спестяваш: 299,00 лв.
10
закупени ваучера
Офертата е валидна още
Открийте защо природният феномен Памуккале е една от най-посещаваните забележителности в световен мащаб и изберете една вълшебна Нова година с днешната ни оферта на топ цени за петзвезден празник.



Цени и Дати на заминаване: 

28.12.2024 г. - 02.01.2025 г.

Цената е на Човек -  980 лв и включва:

  • Чартърен полет София - Измир - София с включени летищни такси в размер на 79 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен (55 х 40 х 23). Разрешеният багаж за бебета до 1,99 г. е 10 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен + бебешка количка.
  • Трансфер летище - хотел - летище
  • Пакет от 5 нощувки със закуски и 4 вечери в ADEMPIRA TERMAL - SPA (5*) - 980 лв.
  • Медицинска застраховка на ЗАД „Дженерали Застраховане АД” с покритие 10 000 евро (за лица до 69,99 г.)
  • Изпращане на летището от представител на TO
  • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.
 


ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Задължително доплащане за Новогодишна вечеря: Възрастен - 65 евро, Дете 7 -12,99 г.- 33 евро, Дете 0-6,99 г. - безплатно
    Новогодишната вечеря включва : Меню, местни алкохолни и безалкохолни напитки до 02:00 часа, ориенталски танци, гост DJ от България.
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
  • Такса гориво (виж забележката по- долу).
  • Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 70 г. - доплащане 25 лв
  • Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ НОВА ГОДИНА 2025 ПАМУККАЛЕ ОТ СОФИЯ НА 28.12.2024 С 5 НОЩУВКИ
Заминаване 28.12.2024:  XQ 5901: 07:00 София - 09:30 Измир
Връщане 02.01.2025:       XQ 5900: 19:15 Измир - 19:30 София
Тип самолет:    Boeing 737


Условия за резервация:

1.1 Депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 30 дни преди датата на пътуване

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа.



ADEMPIRA TERMAL - SPA 5*
ПАМУККАЛЕ / ТУРЦИЯ
 
Хотелска база
 
Повечето етажи са достъпни с помощта на асансьор. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. В общите части има безжичен достъп до интернет (без допълнително заплащане). Предлага се избор от различни заведения за хранене, като ресторант и кафене. На територията на хотела има красива градина и детска площадка. При наличието на свободни места, може да ползва без плащане на такси паркинга на хотелската база. Обслужване по стаите и пералня ще задоволят нуждите и на по-взискателните посетители. Хотелът предлага на гостите трансфер. Презентации, лекции или срещи могат да се проведат във всяка една от 3-те конферентни зали.
 
Настаняване
 
В стаите има климатик, централно отопление и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Освен това могат да се ползват сейф и минибар. Към стандартното оборудване принадлежи също машина за приготвяне на чай или кафе. Оптималният комфорт се гарантира чрез достъп до интернет, телефон, телевизор и безжичен интернет. Комфортът в стаите се допълва от домашни пантофи. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми. Санитарните възли са оборудвани с душ и вана. Допълнително е наличен сешоар. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.
 
Спорт/забавления
 
През горещите дни от годината гостите могат да се освежат в изградените за тази цел външен и вътрешен басейн. Шезлонги и чадъри гарантират на гостите отмора и релакс. Разнообразие предлагат различни оферти, сред които фитнес-студио, СПА, сауна, парна баня, хамам и масажни процедури. 2004 - 2023. , for .
 
Програма и допълнителни екскурзии
Нова година 2025 в Памуккале, Турция със самолет от София - 5 нощувки

Ден 1
Отпътуване с чартърен полет София-Измир-София. Кацане на летище Измир и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел.
 
Ден 2
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително или на място при местния представител.
 
Ден 3
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително или на място при местния представител.
 
Ден 4
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително или на място при местния представител. Посрещане на Новата 2025 година  празнично меню, ориенталски танци и DJ от България.
 
Ден 5
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително или на място при местния представител.
 
Ден 6
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Измир в обявения час. Полет за София.
 


Допълнителни екскурзии - очаквайте цени през ноември

ПАМУККАЛЕ и ХИЕРАПОЛИС 
Посетете магическата и зрелищна природна местност, уникална в целия свят. Варовиковите отлагания от горещите минерални извори са облекли скалистите тераси в ослепителна белота. Оттам идва и името на Памуккале - "замък от памук". Разходете се из улиците на древния град Хиераполис и се върнете назад във времето, докато разглеждате храма на Аполон и Плутониум, портата на Домициан и главната улица. Не пропускайте да видите и античния театър, както и басейна на Клеопатра.
Цената включва:  лицензиран екскурзовод владеещ български език • входни такси • транспорт.

ПАМУККАЛЕ, ХИЕРАПОЛИС и ЛАОДИКИЯ
Посещение на природния феномен Памуккале, древния град Хиераполис и древния град Лаодикия. Лаодикия е вторият по големина древен град в Турция след Ефес. В античния град се намират най-големия стадион в Анадола и втори по големина в древния свят, два театъра, четири бани, пет агори, храмове и монументални улици. Лаодикия очаква своите посетители, за да ги отведе на пътешествие в миналото.
Цената включва:  лицензиран екскурзовод владеещ български език • входни такси • транспорт.

ПОЛЕТ С БАЛОН
Полет с балон с горещ въздух над снежно белите варовикови травертини на Памуккале, долината Меандър и известните останки на древния град Хиераполис. Ще се насладите на спиращите дъха панорамни гледки от над 1000 метра височина, ще дегустирате шампанско и ще получите сертификат за участие в полета.
Цената включва:  инструктаж от професионалист • 1 час полет • транспорт

ПОЛЕТ С ЖИРОКОПТЕР
Полет с жирокоптер над природния феномен Памуккале и древния град Хиераполис. Ще получите инструктаж от лицензиран пилот и ще летите заедно с него, наслаждавайки се на красотите на района от птичи поглед.
Цената включва:   инструктаж • професионален пилот • транспорт

ПОЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР 
Тандемен полет с парапланер над „Памуковия замък“ и останките от древния град Хиераполис. Ще се запознаете с тънкостите на парапланеризма от лицензиран инструктор и ще усетите адреналина в тялото си, както никога до сега, докато летите като птица над спиращи дъха гледки.
Цената включва:   инструктаж • професионален пилот • транспорт
ШОПИНГ и ГРАДСКА ОБИКОЛКА В ДЕНИЗЛИ
Посещение на шопинг център и магазини за текстил. Възползвайте се от възможността да пазарувате качествени текстилни изделия в град Денизли, който е меката на текстилната промишленост в Турция. Посетете едно от най-любимите места на местното население – лифта, от който ще се насладите на зашеметяваща гледка над града от 1400 метра височина.
Цената включва:   входни такси • транспорт
СКИ ЦЕНТЪР ДЕНИЗЛИ 
Целодневно посещение на ски център Денизли. Любителите на ски спортовете могат да прекарат незабравим ден на ски пистите разположени на 2420 м. надморска височина. Ски центъра разполага с 3 писти (858м, 1672м, 1933м), както за начинаещи така и за професионалисти. Може да използвате 2 седалкови лифта, 1 влек, както и подвижна лента за придвижване.
Цената включва:   транспорт
ШОУ НА ВЪРТЯЩИТЕ СЕ ДЕРВИШИ
Шоуто на въртящите се дервиши ще ви накара да се почувствате като в друг свят! Ще изпитате мистичните усещания по време на танца. Това наистина е една от забележителностите, които трябва да се видят. Това е великолепна религиозна церемония, за която се смята, че приближава дервишите до Бога.
Цената включва:  входни такси


Описание
Ед. цена
Брой
 
Нова година в Памуккале, Турция Чартърен полет с трансфери + 5 нощувки със Закуски и ВЕЧЕРИ в ADEMPIRA TERMAL - SPA 5* - 980 лв. на Човек
Нова година
980,00 лв.
1 279,00 лв.
- +
Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • Валидност на ваучера: 02.01.2024 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период
  • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно
  • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Всички условия на Lapni.bg

Сходни продукти