Супер КУПОН на храната и музиката на 1ви юни! Street Food Festival, СОЛУН, Гърция! Транспорт с автобус + Нощувка със закуска в луксозния Imperial Palace 4* + Билет за Фестивала + Обиколка на Солун за 170 лв.

Оферта № 16549
Отстъпка -39 %
170 лв.
  • Реална цена: 279,00 лв.
  • Спестяваш: 109,00 лв.
11
закупени ваучера
Офертата е изтекла

Месец юни се задава на хоризонта, а с него и едно от най- атрактивните кулинарни събития на Балканите, посветено на изкуството на уличната храна- Thesaloniki Street Food Festival. Само след 3 часа път ще имате възможност да се потопите в колоритната атмосфера на този празник на сетивата, ще се насладите на неустоими вкусове и аромати, ще погалите небцето си с изкусно приготвени вкусотии от цял свят. От четвъртък 30 май до неделя 2 юни дворът на ТИФ Хелексо се превръща в огромен, пъстър, вкусово- музикален парк с над 30 павилиона за улична храна, 2 сцени с много музика на живо/ подготвили са ни взривяващи музикални изненади/, 4 зони за почивка и много инсталации.


Човек в Двойна стая - 170 лв.


Офертата е на Човек в съответното помещение и включва:


Период на настаняване:01.06. 2024 г. - 02.06.2024 г.

  • Нощувка със закуска в луксозния Imperial Palace 4*
  • Билет за Street Food Festival
  • Панорамна обиколка на Солун
  • Водач от България
 

Необходимо е да проверите за свободни места преди да закупите ваучера на тел: 0889 757751 

 

Imperial Palace | Classical Hotel се намира в сърцето на историческия и търговски център на Солун, на пешеходно разстояние от най-важните паметници и места за забавление в града.  Църквата Агиос Димитриос, католическата църква Агиос Паулос, улица Аристотелус и известната Лададика са на пешеходно разстояние от хотела.

Хотелът предлага за настаняване помещения с безплатен безжичен интернет и LED телевизор. Всички стаи в Imperial Palace | Classical Hotel са различни една от друга. Размерът, цветовете, стенописите и картините са различни във всяка стая, което й придава една от характеристиките на бутиковите хотели.
Интериорът на хотела е доминиран от неокласическия стил на декорация. По стените му можете да се насладите на впечатляващи фрески, които мислено ще ви отведат на уникално пътешествие из историята на Солун.

На последния етаж на хотела има два апартамента „Хармония” и „Афродита”. Те се отличават с елегантен дизайн и естетика, както и релаксиращата атмосфера, която предлагат на своите гости. Престоят в апартаментите на хотела е истинско преживяване за любителите на лукса.
Imperial Palace | Classical Hotel  разполага с модерен, добре оборудван бар-ресторант, където гостите могат да се насладят на закуска на шведска маса, с изискани местни ястия, кафе или напитка, както и авторски коктейли.
 

Програма
Фестивалът на уличната храна в Солун се завръща за 7- ми път в своята още по- ярка версия, преливаща от великолепна храна, музика и забавления. От четвъртък до неделя -30 май до 2 юни, дворът на ТИФ Халебсо се превръща в огромен пазар - уникални рецепти, премиери на нови, както и класически такива ще се забъркат от любими улични кулинари и ще изпълнят града с неустоими аромати. Освободете всичките си сетива, за да изживеете този празник на храната и музиката.

ПРОГРАМА

1 ДЕН София- Солун
Отпътуване от София в 7.30 от площад "Александър Невски" по маршрут  София- Дупница- Благоевград- Сандански - Кулата- Солун. Настаняване в хотел 4 звезди. Следва посещение на един от най- големикте и модерни фестивали за улична храна Thessaloniki Street Food Festival Vol.7. Невероятни вкусове и аромати, изключителни кулинарни изкушения, любима гръцка музика и още много забавления ни очакват на това необикновенно събитие. Следва свободно време да се потопите в невероятната атмосфера на този гастрономически празник! Нощувка.

2 ДЕН 
Закуска. Обзорна обиколка на Солун – град с изключително богата история и неподражаема атмосфера. Ще посетим основните забележителности на града- Бялaтa ĸyлa - cимвoл нa гpaдa; плoщaд "Haвapинo" c Двopeцa нa Гaлep; Apĸaтa нa Гaлep цъpĸвaтa "Cв. Димитъp" - нeoбичaйнo ĸpacив xpaм, пocтpoeн oт poзoви тyxли, ĸъдeтo ce пaзят мoщитe нa Cв. Димитъp. Няма да пропуснем да се снимаме пред символа на града – Бялата кула и да се разходим по красивата крайбрежна улица. Свободно време. Отпътуване за София около 17ч. Пристигане в София на площад "Александър Невски" вечерта.


Описание
Ед. цена
Брой
 
01.06.2024 Транспорт с автобус + Нощувка със закуска в луксозния Imperial Palace 4* + Билет за Фестивала + Обиколка на Солун - 170 лв.
Нова година
170,00 лв.
279,00 лв.
Осигурено от Гърция чрез Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • Валидност на ваучера: 01.06. 2024 г. - 02.06.2024 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери на човек
  • Цената е на ЧОВЕК при двама пълноплащащи и включва 1 нощувка със закуска в луксозния Imperial Palace 4* + Билет за Street Food Festival + Панорамна обиколка на Солун
  • Задължителна предварителна резервация на телефон 0889 75 77 51
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в хотела; 
  • Всички условия на Lapni.bg        

 

Сходни продукти