Майски празници в Дубровник и Адриатика! Транспорт + 1 нощувка в Златибор + 3 нощувки в хотел POSEIDON BEACH 4*, Черна гора със закуски и ВЕЧЕРИ + Туристическа програма на цена от 550 лв.

Оферта № 16306
Отстъпка -15 %
550 лв.
Поръчай Направи подарък
  • Реална цена: 650,00 лв.
  • Спестяваш: 100,00 лв.
5
закупени ваучера
Офертата е валидна още
Почувствайте атмосферата на Балканските Венеции и си подарете едни незабравими майски празници

Маршрут: София - Дървения град на Кустурица - Златибор - Будва - Котор - Пераст - Дубровник - София

По програмата се пътува само с лична карта


Дата на заминаване: 03.04.24 г. / 01.05.24 г. / 22.05.2024 г / 30.10.2024 г.

  • Цена на човек в двойна стая – 550 лв. при двама пълноплащащи
ПОСОЧЕНИТЕ В ТАБЛИЦИТЕ ЦЕНИ СА С КАЛКУЛИРАНА ОТСТЪПКА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 22.01.2023 г. ИЛИ ДО ПРЕУСТАНОВЯВАНЕТО Й ОТ СТРАНА НА ХОТЕЛА!
 
Стандартна стая HB / Закуска и вечеря
Дата
Нощувки 1 възр. (сам в стая) възр. в Двойна стая 2 възр. + дете 2 възр. + 2 деца
( 6 - 11.99 ) ( 6 - 11.99, 6 - 11.99 )
3.4.2024 4
632 лв.
550 лв.
1 598 лв.
2 097 лв.
1.5.2024 4
632 лв.
550 лв.
1 598 лв.
2 097 лв.
22.5.2024 4
632 лв.
550 лв.
1 598 лв.
2 097 лв.
30.10.2024 4
632 лв.
550 лв.
1 598 лв.
2 097 лв.


ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

  • Транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания;
  • 1 нощувка в хотел 3* в района на Златибор, Сърбия;
  • 3 нощувки в изцяло реновирания през 2020 г. хотел POSEIDON BEACH 4*, Черна гора
  • 4 закуски;
  • 4 вечери /без включени напитки/;
  • Посещение на Дървения град на Кустурица /без включена входна такса - около 3 евро - или 300 динара/;
  • Пешеходна обиколка на Стария Дубровник с местен екскурзовод на български език;
  • Фотопауза на панорамната площадка на остров Свети Стефан;
  • Пътни, гранични и фериботни такси по маршрут;
  • Екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
  • Mедицинска застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 еврo (покрива Ковид-19) за лица до 64 г. вкл.;

 

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Целодневна екскурзия до Будва, Котор и Пераст по най-южния фиорд с включена входна такса за Стария град на Котор - 30 евро, при минимум 15 души;
  • Допълнително мероприятие: Екскурзия до остров Локрум (ВАЖНО!!!! при хубаво време се организира между май и октомври, по изключение при добри атмосферни условия, корабчетата се движат и през април) - 30 евро при минимум 15 души;
  • Разходи от личен характер и входни такси на обекти: Цитаделата на Будва – около 8 евро; Посещение на Крепостните стени в Дубровник – около 31 евро; лифт до хълма Сърдж - около 27 евро и др. входни такси за обекти, посетени по желание;
  • Доплащане за медицинска застраховка:
  • - за лица от 65 г. до 74 г.: 4 лв. на човек
  • - за лица от 75 г. до 85 г.: 16 лв. на човек
  • Доплащане за застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулации.
  • доплащане за предни места в автобуса (I, II и III ред) – 30 лв.; 
 
Условия за резервация:
  • Депозит - 20% при резервация;
  • Доплащане до 21 дни преди датата на настаняване.


Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.

 

Информация за HOTEL POSEIDON BEACH 4*

http://www.poseidon-jaz.com/en

ИЗЦЯЛО РЕНОВИРАНА ХОТЕЛСКА ЧАСТ И РЕСТОРАНТ ПРЕЗ 2020 г.!!!
Това е едно от любимите ни места за настаняване, заради:
Отличните отзиви от почивалите там туристи през сезони 2020-2023 г.!!!
Разположението си:
POSEIDON BEACH предлага настаняване в категория 4* на 4,5 км от центъра на Будва, на морския бряг, с дълга плажна ивица и спокойно, кристално море. Хотелът е "вграден" в самата скала на залива Jaz, което създава артистична обстановка в целия комплекс. Вниманието към детайла е определящо както за интериора на стаите, така и за ресторанта и бара на хотела. Плаж Jaz, на който се намира POSEIDON BEACH, е включен в класацията на Lonely Planet за най-добри плажове в света за 2015 година. Необходима е само крачка, за да стъпите от ресторанта на овалните бели камъчета на плажа. Морето е кристално, а плувния сезон стандартно продължава до средата на октомври. В по-прохладните дни, панорамната тераса на ресторанта предлага освежаващи коктейли, чудесно фрапе и приказна гледка. В по-горещите дни, можете да наемете кану или лодка за изследване на залива.
Стаите:
Стаите са с изчистен интериор и стилно обзавеждане. Просторни помещения, които разполагат със сателитна телевизия, климатик, баня, хладилник, интернет.
Ресторанта:
Ресторант "Poseidon" предлага средиземноморска атмосфера в закрита и открита част. Закуски и вечери се поднасят на блок маса / без включени напитки /.
Плажа:
Плажна ивица - около 2.5 км. Уникално от природна гледна точка разположение за цялото крайбрежие. Съчетание между високи живописни скали, кристално море и неповторимо спокойствие в артистична обстановка. Чадъри и шезлонги на плажа - безплатно за гостите на хотела. В другата част на плажа има и свободна зона с едър пясък.

V

Програма:
Ден 1
Отпътуване в 5.00 ч. от автогара "Сердика / бивш Трафик Маркет между Централна Гара и Централна Автогара София". Преминаване на ГКПП Калотина.
Пътува се по маршрут Пирот - Ниш - Чачак - Дървен град - Златибор.
Следобяд пристигане в Дървения град на Емир Кустурица (на сръбски: Дрвенград )/ входната такса не е включена в цената и е около 3 евро или 300 динара /. Това етно-село е разположено в близост до град Ужице и е първият културен обект дело на Кустурица. Построен е специално за снимките на филма „Животът е чудо“ през 2004 г. Представя типичния сръбски бит с народни градежи в Сърбия. На върха на хълма Мечавник над долината Мокра Гора са "поставени"  20 автентични къщи от различни краища на Сърбия, които създават неповторима обстановка. Уличките, площадите и църквата също са от дърво, а в центъра гордо чака посетители дървеното кино, кръстено на Стенли Кубрик. Дървения град всяка година е домакин на филмовия и артистичен фестивал Kustendorf. Свободно време.
Отпътуване за Златибор. Привечер настаняване в хотел 3* в района на Златибор.
Вечеря /без включени напитки/.
Нощувка.
Ден 2
Закуска.
Отпътуване в 8.00 ч. от хотел 3* в района на Златибор, Сърбия в посока Черна Гора.
Преминаване през сръбско-черногорската граница. Транзитно преминаване покрай черногорската столица Подгорица.
Следобед настаняване в хотела на Черногорската Ривиера.
Вечеря /без включени напитки/.
Нощувка.
Ден 3
Закуска.
По желание с допълнително заплащане целодневна екскурзия до Будва, Котор и Пераст. Тур по Которския залив и посещение на град Пераст - малкото градче, което векове наред играе на криеница с времето. Пераст е запазил средиземноморския си облик и аристократизъм в каменните вили покрай брега, в църквите, обвити в бръшлян, в прозорците с бели капаци и разцъфтели олеандри. Легендата разказва за силната любов на красива моряшка съпруга, живяла някога в Пераст. Така дълго чакала любимия и да се прибере от плаване, че започнала да шие гоблен с косите си - първо златни, с преминаването на годините сиви, докато накрая "конците" на гоблена станали снежно бели от многогодишното очакване. Разходка в Пераст и по желание / при подходящи метеорологични условия / - разходка с лодка до острова Богородица от Скалата, най-голямата атракция на Пераст. На малкия остров се намира манастир, посветен на Дева Мария, към който функционира и музей. / плаване - около 5 минути до острова, цена на корабчето - 5 евро двупосочно + 2 евро такса за музея към манастира/.
Отпътуване за Котор - градът е един от обектите на световното културно наследство на ЮНЕСКО, като се отличава със старинното си пристанище и внушителните крепостни стени. Которският залив (Бока Которска) е една от най-врязаните части на Адриатическо море и затова понякога е наричан „най-южният фиорд" : Крепостните цени, църкви и катедрали, старинни родови къщи.
Отпътуване за Будва. Пешеходна разходка в стария град на Будва: крепостните стени, площадът на поетите, църквите "Св. Иван" и "Св. Троица", цитаделата.
Завръщане в хотела.
Вечеря.
Нощувка.
Ден 4
Закуска.
Целодневна екскурзия до Хърватия и емблематичния Дубровник. Обграден от близо два километра древни стени, този незабравим град сияе с мъдростта на вековната си слава и покорява всеки, имал късмета да го посети. Туристическа програма в Дубровник с местен екскурзовод: улица Страдун, фонтаните на Онуфрий, двореца Княжев двор, двореца Спонза, църквата Св.Спас, Францисканския манастир и Аптеката, Доминиканския манастир, Градската часовникова кула, Дубровнишката катедрала, църквата Св.Влахо (покровителя на града), паметника на Орландо и др.
По желание / при добри климатични условия се организира между май и октомври/ разходка с корабче до близкият остров Локрум, който е обявен за национален парк. Според легендата на Локрум е намерил спасение от Ричард Лъвското сърце, след корабокрушение на връщане от Кръстоносен поход до Палестина. Днес островът е известен с ботаническата градина, красивите алеи, руините на някога разположения на острова манастир и аристократичния дворец. Разходката на Локрум Ви пренася и в света на световноизвестната продукция „Игра на тронове", чийто декор е островът.
Свободно време.
Завръщане в хотела.
Вечеря.
Нощувка.
Ден 5
Закуска.
Отпътуване за България.
Фотопауза на панорамната площадка на остров Свети Стефан. Не напразно островчето с уникална архитектура е наричано черногорското Монако. Той е посещаван само от ВИП туристи, които са закупили имоти тук. Достъпът до него е свободен само за тези, които са отседнали в хотелите и вилите му, или за техни гости. За всички останали има ограничение.
Завръщане в София късно вечерта.


Описание
Ед. цена
Брой
 
Майски празници в Дубровник и Адриатика! Транспорт + 1 нощувка в Златибор + 3 нощувки в хотел POSEIDON BEACH 4*, Черна гора със закуски и ВЕЧЕРИ + Туристическа програма на цена от 550 лв.
Закуска и вечеря
550,00 лв.
650,00 лв.
- +
Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • Дати: 03.04.24 г. / 01.05.24 г. / 22.05.2024 г / 30.10.2024 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период
  • Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0884 156 558, 0887 999 152 от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:30 часа,  Събота от 10:00 до 184:00 часа.
  • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно
  • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Всички условия на Lapni.bg

Сходни продукти