Класическа ИТАЛИЯ: Самолетен билет + 7 нощувки със закуски или закуски и вечери в хотели 3*/4* в Римини + 3 Екскурзии: Флоренция, Венеция и Сан Марино на цени от 1365 лв.

Оферта № 16619
Отстъпка -18 %
1 365 лв.
Поръчай Направи подарък
  • Реална цена: 1 680,00 лв.
  • Спестяваш: 315,00 лв.
Офертата е валидна още
Най-добрата цена за най-добрата цена във вълшебна Италия с 3 включени екскурзии, само сега!


Дата на заминаване: 24.05 - 31.05
 

Цена на човек в двойна стая:

 

За дата 24.05 цена от 1680 лева 1365 лв.

Хотел Aura Living 3*, Римини (или подобен)

За дата 24.05 цена от 1913 лева 1600 лв.

Хотел Milton 4*, Римини (или подобен)

 

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

 

  • Самолетен билет София - Болоня - София;
  • Пътнически и летищни такси;
  • 3 екскурзии Флоренция, Венеция и Сан Марино на български език;
  • Ръчен багаж (40 x 30 x 20 см, макс. 10 кг) + 20 кг чекиран багаж;
  • 7 нощувки със закуска в избрания 3* и 4* хотел;
  • Трансфери летище - хотел – летище;
  • Представител на български език;
  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Задължително се заплащат: евентуална горивна такса**;
  • Туристическа такса – заплаща се на рецепция при пристигане*.
  • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:
ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ за 24.05
София 21:50 ч. – Болоня – 22:50 ч.
Болоня 23:25 ч. – София – 02:15 ч.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА за 24.05
авиокомпания Wizz Air
седалище и адрес: Budapest International Airport Building 221
тип самолет: AIRBUS A320

Изисква се предварително запитване за свободни места на тел.: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.

24.05 - петък
Директен чартърен полет от София до Болоня. Трансфер и настаняване в избрания хотел в Римини. Нощувка.

25.05 – 29.05 – събота-четвъртък
Посещение на ФЛОРЕНЦИЯ (с водач на български)
Флоренция е перлата на италианската и световна култура, родното място на Ренесанса. По време на обиколката с екскурзовод ще видите катедралата Санта Мария дел Фиоре, камбанарията на Джото, баптистерия, Пиаца Синьория със статуята на Давид, Златния мост и други флорентински забележителности. Свободно време: ок. 3 часа
Посещение на ВЕНЕЦИЯ (с водач на бъргарски)
Венеция е приказен, уникален град. По време на обиколката ще видите катедралата и площад Сан Марко, къщата, в която е живял Марко Поло, църквата Света Мария Формоза, къщата на Казанова, двореца Дандоло-Фарсети, моста Риалто и други грандиозни места. Свободно време: ок. 3 часа.
Посещение на САН МАРИНО (с водач на бъргарски)
Сан Марино е земя с дълга и красива история. Тя е най-старата република в света и успя да запази своята уникалност. Когато пристигнете в Сан Марино, има дегустация на местни вина, дори вина, които страната не изнася. Автобусът пристига в историческия център, където се намират Държавният дворец, църквата Свети Петър и базиликата Сан Марино и символите на страната - старите отбранителни кули. Свободно време в историческия център: около 3 часа. На връщане посещаваме изцяло новия San Marino Outlet с ок. 50 магазина, където можете да пазарувате без данъци.
30.05 - четвъртък
Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения или по желание екскурзия срещу допълнително заплащане.
31.05 - петък
Трансфер от Римини до летището. Полет от Болоня до София.
Допълнителни услуги

 

ЕКСКУРЗИИ ПО ПРОГРАМА:

Сан Марино – включена в цената

САН МАРИНО е земя с дълга и красива история. Тя е най-старата република в света и успя да запази своята уникалност. Когато пристигнете в Сан Марино, има дегустация на местни вина, дори вина, които страната не изнася. Автобусът пристига в историческия център, където се намират Държавният дворец, църквата Свети Петър и базиликата Сан Марино и символите на страната - старите отбранителни кули. Свободно време в историческия център: около 3 часа. На връщане посещаваме изцяло новия San Marino Outlet с ок. 50 магазина, където можете да пазарувате без данъци.

Флоренция - включена в цената
Флоренция е перлата на италианската и световна култура, родното място на Ренесанса. По време на обиколката с екскурзовод ще видите катедралата Санта Мария дел Фиоре, камбанарията на Джото, баптистерия, Пиаца Синьория със статуята на Давид, Златния мост и други флорентински забележителности. Свободно време: ок. 3 часа

Венеция - включена в цената
ВЕНЕЦИЯ е приказен, уникален град. По време на обиколката ще видите катедралата и площад Сан Марко, къщата, в която е живял Марко Поло, църквата Света Мария Формоза, къщата на Казанова, двореца Дандоло-Фарсети, моста Риалто и други грандиозни места. Свободно време: ок. 3 часа.

Римини – пешеходен тур – срещу доплащане
Ариминум е древното име на Римини. Именно тук Юлий Цезар, след като пресича Рубикон, изрича думите „Направете заклинание“. През Ренесанса управлява великият Малатеста, оставяйки след себе си замък и катедрала. Тук е роден известният Федерико Фелини. По време на обиколката ще научите за великолепното минало на първия римски град, основан в Северна Италия. Ще видите квартала и къщата, в която е живял Федерико Фелини, предградието Сан Джулиано, моста на Тиберий, настилката на Древен Рим, триумфалната арка на император Август, площадите на "Тримата мъченици" и на Кавур, църквата Sant'Agostino, "Къщата на хирурга", храмът на Малатеста и други известни места.

Урбино – срещу доплащане
URBINO е може би най-известното място в целия регион Марке. Това е обект от световното наследство на ЮНЕСКО и родното място на Рафаело, чиято родна къща е отворена за обществеността. Урбино, бижу сред хълмовете Марке, датиращо от епохата на Ренесанса около 15-ти век, когато херцог Федерико да Монтефелтро се опитва да построи „идеалния град“. И той успя.... Оживеният университетски град впечатлява със своя купол и двореца на херцога, който е предназначен да бъде най-важната ренесансова сграда в цяла Италия и домакин на Националната галерия на Марке – една от най-значимите колекции на ренесансово изкуство в света! Също така в една от алеите може да се посети родната къща на Рафаело. Най-доброто място да се насладите на Урбино и заобикалящата го панорама на хълмовете Марке? Паркът между Casa delle Vigne Urbino и Fortezza Albornoz. Типична местна закуска, която непременно трябва да опитате: "crescia" - смес от пиадина и хляб focaccia с различни пълнежи. Посещението на Урбино започва с разходка покрай градските стени, за да стигнете до Порта Валбона. Оттам продължавате да пресичате средновековния квартал, откъдето можете да наблюдавате къщата на Рафаело отвън. Пресичайки Piazza della Repubblica, продължете по Corso Garibaldi, докато не видите Teatro Sanzio и Palazzo Ducale отвън. Обиколката завършва с посещение в катедралата, където можете да се насладите на „Тайната вечеря“ от Федерико Барочи, друг важен художник, роден в Урбино.

Равена – срещу доплащане
РАВЕНА – градът на мозайките и древната столица на Западна Римска, Остготска и Византийска Италия. Град, основан на перфектната комбинация от различни истории, култури, дом на 8 обекта на ЮНЕСКО за световно наследство – базиликата Сан Витале с нейните фантастични мозайки, само за да споменем един от тях. Посещението, което отнема около 2.30-3 часа, за да се извърши изцяло пеша в историческия пешеходен център, включва църквата S. Vitale с известните мозайки, изобразяващи византийския император Юстиниан и съпругата му Теодора, великолепния мавзолей на Гала Плацидия . Приятна разходка в историческия пешеходен център ще завърши посещението с гробницата на Данте, църквата на Св. Франческо с потопените мозайки в криптата и красивата базилика на Св. Аполинар Нуово, палатинската църква на Теодорих, крал на остготите. Свободно време в Равена: 2 часа

 



Описание
Ед. цена
Брой
 
Класическа ИТАЛИЯ: Самолетен билет + 7 нощувки със закуски във Хотел Aura Living 3* в Римини + 3 Екскурзии: Флоренция, Венеция и Сан Марино- 1365 лв.
Закуска
1 365,00 лв.
1 680,00 лв.
- +
Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата

 

  • Дати:  24.05 - 31.05.2024
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период
  • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно
  • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Всички условия на Lapni.bg

Сходни продукти