ИСТАНБУЛ - мечтания град и ФЕСТИВАЛА НА ЛАЛЕТО 2023! Транспорт с автобус + 2 нощувки в хотел Vatan Asur 4* + Екскурзоводско обслужване САМО за 185 лв. на Човек!

Оферта № 14896
Отстъпка -13 %
185 лв.
  • Реална цена: 215,00 лв.
  • Спестяваш: 30,00 лв.
Офертата е изтекла
С наближаването на пролетта наближава и един много красив фестивал. През март и април месец в Истанбул настава истинско цветно шествие. Бъдете част от тази пролетна феерия с днешната ни оферта!
Посещение на желязната църква „Свети Стефан“ и най – новият МОЛ „Емаар“ с новия аквариум и Пеещите Фонтани във WATERGARDEN İSTANBUL и прекрасния парк Емиргян с разцъфналите лалета! 


Маршрут: София - Пловдив - Истанбул - Одрин – София

Дати на тръгване в четвъртък: 20.04. – 23.04. | 27.04 – 30.04.23 г.

 4 дни / 2 нощувки / 2 закуски
 

Възрастен в двойна/ тройна стая

Дете до 9.99г. с 2 възр. в стая на доп. легло

185.00 лв.

159.00 лв.



ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
  • транспорт с лицензиран автобус 3*
  • 2 нощувки със закуски в хотел ‘’ Vatan asur “ - vatanasurhotel.com
  • Представител на туристическата агенция
  • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 64 г. на ЗК Евроинс
 
ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Пътни, входни, магистрални такси и паркинги – 20 лв.
  • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 г. до 74г. - 8.00 лв.; за лица над 74 г. – 10.00 лв. (задължително доплащане).
  • Разходи от личен характер
  • Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 95 лв.
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания
  • Допълнителни екскурзии:
  • Пешеходна обиколка на историческият център на Истанбул с местен екскурзовод – 10€, за дете до 10 г. – 5€;
  • Трансфер до МОЛ Аква Флория – 10€, за дете до 10 г. – 7 € не включва билет за Аквариума – 350 ТЛ, като той се заплаща се на място, за деца до 12 г. – 310 ТЛ;        
  • Разходка с корабче по Босфора с посещение на парк Емиргян – 25€, за дете до 10 г. – 20€;
  • Разглеждане на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език – 40€ (с включена входна такса), за дете до 10 г. – 35€;
  • Вечерна автобусна разходка с посещение на джамията Чамлъджа и МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL - 17€;
  • Куверт за местно атракционно заведение - Гар Мюзик Хол – 25€, за дете до 10 г. – 20€;
  • Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство – 45€, за дете до 10 г. – 25€;

Необходими документи: 
  • Валиден задграничен паспорт – 6 месеца от датата на пътуването ,
  • за деца до 18 год., пътуващи сами или с един родител, нотариално заверена декларация от не пътуващия / те родител / и, оригинал и копие и задграничен паспорт.

Други:

Допълнителни екскурзии : минимум 20 души.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи
Срок за уведомление при не достигнат минимален брой туристи : 4 дни преди началната дата. 
Няма визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваната страна.
Отговорност : Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Турция, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.
Туроператорът си запазва правото за промяна на последователността при провеждане на допълнителните екскурзии в зависимост от метеорологичните условия и възможностите на местните партньори. 

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа.

ПРОГРАМА:

1-ви ден: Отпътуване от София в 18.30 ч. от пл. Ал Невски и ул. Оборище; в 19.15 ч. от бензиностанция Макс Ойл (Shell) на автомагистрала Тракия – Пазарджик; в 20.15ч. от Пловдив от бензиностанция OMV до х-л Санкт Петербург. Нощно пътуване . Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ куле.

  

2-ри ден: Пристигане в Истанбул сутринта. Настаняване в хотел “ Vatan asur “ (Aко има свободни стаи в момента на пристигането, ако няма свободни стаи, настаняването става след 14.00 ч). Кратка почивка. По желание (срещу доплащане) пешеходна обиколка в историческият център на Истанбул : Истанбулският университет, Площада с гълъбите - Баязит с джамията Баязит, Покрития пазар Капалъ Чаршъ, Колоната на Константин, наричана още Чемберлиташ, Синята джамия (само отвън), площад „Хиподрума” с Колоната на Константин Порфироген, Змиевидната колона, Египетския обелиск, Чешмата на Вилхелм II, базиликата „Св. София” (само отвън). Свободно време за снимки . Връщане в хотела. Свободно време. По желание (срещу доплащане) посещение на султанския дворец „Долмабахче” - наричан още „Турският Версай“- резиденция на султаните до 1876 г., с екскурзовод на български език.

По желание (срещу доплащане):

  • трансфер до МОЛ Аква Флория и Истанбул Аквариум - Освен множеството магазини,

които биха задоволили и най-капризния вкус, ще намерите заведения предлагащи ястия от най-различни световни кухни, приятен пейзаж, градини, 11 кина, детски развлекателни центрове и изложбени и културни площи. С гледка към морето тераси, голям паркинг и алеи за разходки. В аквариума, може да се видят над 17 000 вида обитатели на морската флора и фауна - много видове риби, от отровни каменни риби до лимонови акули, които са много редки в света  ИЛИ

  • вечеря в ресторант с турска шоу-програма (куверта включва програма, вечеря и 2

напитки по избор) ИЛИ

  • вечеря на кораб по Босфора (куверта включва трансфер, вечеря, програма и неограничена

консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки).

Нощувка.

 

3-ти ден: Закуска. По желание (срещу доплащане) разходка с корабче по "Босфора" с посещение на Парк Емиргян. Ще се насладите на и ще чуете пленителният разказ на екскурзовода за красивият султански дворец „Долма бахче“, за най-скъпият хотел "Чираан Палас", който е бивша султанска резиденция, за кварталът "Ортакьой" - любимо място на истанбулските младежи с красивата изящна джамия, за крепостите "Румели Хисар" и „Анадолу хисар“. Корабът, ще спре в близост до входа на най-красивият парк на Истанбул – Емиргян, където ще имаме свободно време, за да се разходим и снимаме с най-различни фигури от лалета. След това, ще продължим разходката ни с кораба покрай Азиатският бряг на Босфора, където за любителите на турските сериали, ще голяма част от къщите, в които се снимат, също така, ще видим Кючук су касръ, Военното училище Кулели, най-красивият летен султански дворец "Бейлербей", Кулата на девицата и др. Връщане в хотела. Свободно време.

По желание (срещу доплащане) вечерна обиколка с посещение на най-голямата джамия в Турция - Чамлъджа и МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL. Отпътуване за Азиатската част на града с преминаване по първият мост над пролива Босфор, където се посещава Буюук Чамлъджа Джамия, след което се продължава към МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – със светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големият" басейн в Европа. Свободно време. Вечерта връщане в хотела. Нощувка.

 

4-ти ден: Закуска. Отпътуване за град Одрин. Престой в центъра на града за кратка почивка (1 час). Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София на пл. Ал. Невски и ул. Оборище.

кт

Описание
Ед. цена
Брой
 
ИСТАНБУЛ - мечтания град и ФЕСТИВАЛА НА ЛАЛЕТО 2023! Транспорт с автобус + 2 нощувки в хотел Vatan Asur 4* + Екскурзоводско обслужване САМО за 185 лв. на Човек!
185,00 лв.
215,00 лв.
Осигурено от Турция чрез Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата

 

  • Дати на тръгване: 20.04. – 30.04.2023 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период
  • Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа.
     
  • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно
  • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Телефони на Lapni.bg относно покупката на ваучери: (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
  • Всички условия на Lapni.bg

Сходни продукти