Великден в Орбита СПА Хотел 4* в Благоевград! 3 Нощувки със Закуска и ВЕЧЕРЯ + Празничен Великденски обяд на цени от 504 лв + 3 БАСЕЙНА и СПА Център + ДЕТЕ до 5.99 год. БЕЗПЛАТНО!

Оферта № 16446
Отстъпка -19 %
504 лв.
Поръчай Направи подарък
  • Реална цена: 628,00 лв.
  • Спестяваш: 124,00 лв.
21
закупени ваучера
Офертата е валидна още

Заобиколен от зелени гори, със спираща дъха панорама, Орбита СПА Хотел е Вашето място за почивка и зареждане с нови сили и положителна енергия. Орбита СПА Хотел се намира само на 25 км. от най-големия от трите национални парка на територията на България – Национален парк „Рила“. В началото на националния парк се намира и биосферен резерват „Парангалица“.
Подарете си незабравима почивка в един от предпочитаните хотели в България.



Офертата е на Човек или Помещение и се предлага в следните варианти:

Период на настаняване: 03.05. - 06.05.2024 г. и не важи за национални и официални празници.


ЦЕНИТЕ СА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.04 с включена отстъпка в цената

  • Вариант 1: 3 Нощувки в Двойна стая лукс със Закуска и ВЕЧЕРЯ - 504 лв. на Човек
  • Вариант 2: 3 Нощувки в Двойна стая Делукс със Закуска и ВЕЧЕРЯ - 543 лв. на Човек
  • Вариант 3: 3 Нощувки в Едноспален Апартамент със Закуска и ВЕЧЕРЯ - 1318 лв. за Двама
  • Вариант 4: 3 Нощувки в Двуспален Апартамент със Закуска и ВЕЧЕРЯ - 1950 лв. за Четирима
  • Доплащане: Цените не включват туристическа такса 1.09 лв. на човек на вечер, която е задължителна за всички гости 


Пакетът включва още:

  • Закуска и вечеря на блок маса
  • Празничен Великденски обяд на 05.05.2024 г. ;
  • Музикално оформление;
  • Тридневна детска анимация
  • Занимателен детски кът за забавление на деца от 3 – 11.99 г.;
  • Безплатен достъп до термалната зона в СПА Център Орбита – 2 вътрешни басейна за деца и възрастни с температура на водата 30°C, шезлонги, финландска сауна, инфрачервена сауна, арома парна баня, ледено ведро, релакс зона с открита камина
  • Безплатен WI-FI, интернет в общите части и в стаите на хотела;
  • ДДС и тур. данък;

Бонуси:
  • Деца до 5.99 години се настаняват безплатно със закуска и вечеря


Доплащане за деца:

  • Деца от 0 г. до 5.99 г. – безплатно
  • Деца от 6 г. до 11.99 г. на допълнително легло – 190.00лв. на база тридневен пакет и 245.00 на база четиридневен пакет
  • Възрастен на допълнително легло – 305.00лв. на база тридневен пакет и 395.00 на база четиридневен пакет

Максимално настаняване / капацитет:
  • Стая Лукс – 2 възрастни /2 редовни легла/ + 1 дете до 3 г. в кошарка;
  • Стая Делукс – 2 възрастни /2 редовни легла/ + 1 дете до 11,99 г. на доп. легло;
  • Едноспален апартамент – 2 възрастни /2 редовни легла/ + 1 дете до 11,99 г. на доп. легло или 3ти възр. + 1 дете до 5.99г.;
  • Двуспален апартамент – 4 възрастни /4 редовни легла/ + 2 деца до 11.99 г. на доп. егло или 5ти възр. + 1 дете до 11.99 г..
 

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0884 156 558,0887 999 152 от Понеделник до Петък от 09:30 до 18:30, Събота от 10:00 до 18:00 часа.


Орбита СПА Хотел е разположен на 7 км от Благоевград, сред уникалната природа в меката прегръдка на Рила планина. В близост до хотела се намира най-големият парк на Благоевград – „Бачиново“ , известен с атракциони за деца и възрастни и езеро с водни колела. На 20 км от Орбита СПА Хотел е разположен ски център „Картала“. Орбита СПА Хотел разполага с 34 модерни и уютно обзаведени стаи и 9 апартамента със зашеметяваща гледка. Част от комплекса е найголемият СПА център в Благоевград и околността. Основният ресторант на Орбита СПА Хотел предлага ястия, приготвени с натурални и екологично чисти продукти собствено производство.


Двойните стаи Лукс са подходящи за настаняване на двама възрастни и бебе до 3 г. (в кошарка). Тук можете да се насладите на уютно и комфортно  пространство, обзаведено стилно и елегантно. Всичко е изпипано до последния детайл, с акценти от дърво и други естествени материали. Избирайки Двойна стая Лукс, Вие избирате комфорт и уединение в сърцето на планината!
Стая Лукс разполага с две отделни легла, които могат да се съединят в спалня.
Баните в стая Лукс са оборудвани с душ, SOS бутон, телефон.

Двойните стаи Делукс са предпочитани от двойки или семейства с 1 дете до 12 г. Стаите са изключително комфортни с мебели от дърво и естествени материали, цветовата гама е в нежните нюанси на зелено и синьо. Дискретният комфорт на тези стаи дава усещане за пълен релакс и наслада, което е гаранция за пълноценна почивка!
Стая Делукс е с две отделни легла, които могат да се съединят в спалня.
Две от стаите делукс са свързани с преходна двойна врата и това позволява близко настаняване на приятелски семейства или семейство с две или три пораснали деца.
Баните в стая Делукс са оборудвани с вана, душ кабина, SOS бутон, телефон.

СПА Хотел Орбита предлага 4 едноспални апартамента. Този тип апартаменти са подходящи за настаняване на 2 възрастни с 2 деца или на 3-ма възрастни и дете.
Елегантни и изключително комфортни, апартаментите с една спалня /легло спалня/ в Орбита СПА Хотел предлагат усещане на домашен уют, далеч от дома. Апартаментите са с големи и комфортни легла, тип спалня. Апартаментите с една спалня са подходящи както за романтична ваканция на двойки, така и за семейства с деца. Те предлагат почивка с всички удобства, създадени специално за Вас!
Разполагат с две отделни помещения – хол и спалня, отделена с врата. Холът е обзаведен с разтегателен диван, който може да се ползва за спане.
Баните в апартаментите са оборудвани с вана, душ кабина, SOS бутон, телефон.

2-спалните апартаменти предлагат голям хол и две спални, отделени с врата. Едната спалня е с големи и комфортни легла, тип спалня, а втората е с две отделни легла. Подходящи са за настаняване на голямо семейство с пораснали деца или на 5 възрастни.
Апартаментите с две спални в Орбита СПА Хотел ще Ви очароват със своя простор, елегантно обзавеждане и домашен уют. Апартаментите с две спални са изключително подходящи за семейно пътуване. Детайлите от дърво и естествени материали ще Ви потопят в лукс и комфорт за Вашата незабравима почивка!
Баните в апартаментите са оборудвани с вана, душ кабина, SOS бутон, телефон, осигурено е зареждане с халати за деца и възрастни, чехли, козметика.

Ресторантът на Орбита СПА Хотел се отличава с елегантност и стил и зашеметяваща гледка от прекрасна панорамна тераса. Това е основният ресторант в комплекса, където се поднасят закуските и се организират тематични обеди и вечери. Ресторантът предлага възможност за организиране на различни видове събития. Менюто е разнообразно и включва ястия от традиционната българска и европейска кухня. Сервираме изкушаващи десерти и богата селекция от вина и алкохолни напитки. Капацитетът на закрито е 100 места, а на открито 130.
Храната е вкусна, прясна и много полезна. Концепцията за здравословно хранене е в основата на всички храни и напитки, които се сервират. Месо и месни продукти, мляко и млечни произведения, плодове, зеленчуци, мед, занаятчийска бира, вина от местни изби… само продукти от собствени ферми и произведени без торове, химикали, консерванти и стабилизатори.

Лоби барът се намира във фоайето на Орбита СПА Хотел. Прилежащата към него просторна тераса дава възможност за питие на открито с поглед към зелените хълмове на Рила планина.
Именно терасата на Лоби бара е мястото, където може да се насладите на чаша ароматно сутрешно кафе, а след обяд да поглезите сетивата си с ароматен горски чай. След вечеря може да се  отпуснете на удобните дивани и да се насладите на екзотичен коктейл или дижестив.

Витамин барът се намира в СПА центъра на Орбита СПА Хотел. Витамин барът е с директен достъп към външната част на комплекса, а зад стъклени стени са разположени закритите басейни и секциите на СПА центъра.
Тук можете да се заредите с прясна доза витамини след усилена тренировка или СПА процедура.
Барът предлага богато и здравословно разнообразие от прясно изцедени плодове и зеленчуци, селекция плодови и билкови чайове, фрешове, и здравословни смутита.

Орбита СПА Хотел разполага с най-големия СПА център в околността с 2 вътрешни и 2 външни басейна с температура на водата 27°, 3 масажни студия, хамам, финландска сауна, билкова сауна, инфраред сауна, ледено ведро, просторна релакс зона с камина и фитнес, козметична стая. СПА центърът на хотела е разположен на 900 кв.м.
СПА менюто на комплекса е съобразено с последните тенденции в тази област. През летните месеци можете да се насладите на 2 панорамни басейна, детска зона, бар басейн, съблекални и душове.

Описание
Ед. цена
Брой
 
Великден в Орбита СПА Хотел 4* в Благоевград! Вариант 1: 3 Нощувки в Двойна стая лукс със Закуска и ВЕЧЕРЯ - 504 лв. на Човек
Закуска и вечеря; СПА; Басейн; Минерална вода
504,00 лв.
628,00 лв.
- +
Великден в Орбита СПА Хотел 4* в Благоевград! Вариант 2: 3 Нощувки в Двойна стая Делукс със Закуска и ВЕЧЕРЯ - 543 лв. на Човек
Закуска и вечеря; СПА; Басейн; Минерална вода
543,00 лв.
666,00 лв.
- +
Осигурено от СПА хотел Орбита 4*
Условия на офертата
  • Валидност на ваучера: 03.05. - 06.05.2024 г.
  • След резервиране и плащане, ви се издава туроператорски ваучер на посочения от вас имейл.
  • За да използвате услугата, задължително представете вашия туроператорски ваучер на служителите в хотела
  • При анулиране на резервацията 7 и по-малко дни до датата за настаняване, предплатената сума се задържа от Хотела като неустойка.
  • Всички условия на Lapni.bg

Сходни продукти