Еднодневна екскурзия до Скопие и каньона Матка! Транспорт с автобус + екскурзовод за 27 лв.

Оферта № 2391
Отстъпка -22 %
27 лв.
 • Реална цена: 35,00 лв.
 • Спестяваш: 8,00 лв.
Офертата е изтекла

Македонската столица Скопие е задължителна дестинация за кратка, но наситена с балкански емоции екскурзия. Планирайте своето пътуване до най-евтиния град за живеене в Европа, чийто център е наричан Исторически Дисниленд. Скопие ще ви очарова с много дух, вкусна храна и различни изживявания.

Период на пътуване: 
21.03.20 г., 09.05.20 г., 30.06.20 г.

 

 
Офертата е на ЧОВЕК  - 27 лв. и включва:
 • Транспорт от София с лицензиран автобус (възможност за качване и от Перник, Дупница и Кюстендил);
 • Водач от туристическата агенция по време на пътуването.


Цената не включва:

 • Разходка с лодка - около 6 евро;
 • Входни такси на посещаваните обекти.
 • Медицинската застраховка с покритие 2000 евро - 2лв за лица до 65 не навършени години, - 3 лв за лица oт 65 до 70 не навършени години, - 4 лв за лица от 70 до 75 не навършени години, - 6 лв за лица от 75 до 79 не навършени години (лица над 79 г не се застраховат).
 • Разходи от личен характер.

   

 

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:00 до 17:00 часа.


ПРОГРАМА


1 Ден
Отпътуване от София, от площад „ Св. Ал. Невски „ в 06:00ч. Възможност за качване от Перник, Дупница и Кюстендил. Преминаване на граничните пунктове. Посещение на каньона на река Треска и язовир Матка - едно от най - впечатляващите места в Македония, заобиколено от стръмни и отвесни скали, сред които са скрити средновековни църкви и манастири. Там е разположен и манастира " Свети Андрей ", чиито запазени фрески над западния вход на църквата разказват за историята на построяването му през 1389 г. от Андрей - вторият син на крал Вълкашин. Възможност за обяд и чашка ароматно кафе. Продължаваме за Скопие. Пешеходна разходка в града : Каменният мост - символ на града, старият квартал Вароша, Скопската чаршия, крепостта Скопско кале, църквата " Св. Спас " със саркофага на Гоце Делчев, "Свети Климент " - най - големият православен храм в Скопие, новият площад Македония с паметниците на Александър и Филип Македонски, Юстиниан, цар Самуил, Св. Св. Кирил и Методий, Гоце Делчев, Св. Климент Охридски, Порта Македония и др. Свободно време за обяд и разходка. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

 


2
Общи условия:

Необходими документи :

валидна лична карта или международен паспорт; за деца под 18г, пътуващи сами или с един родител - и нотариално заверена декларация.

 

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията : 40 туристи.

Срок за уведомление при не достигнат минимален брой туристи : 3 дни преди датата на отпътуване.

Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Македония, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причиниОписание
Ед. цена
Брой
 
Еднодневна екскурзия до Скопие и каньона Матка! Транспорт с автобус + екскурзовод за 27 лв.
27,00 лв.
35,00 лв.
Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
 • Валидност на ваучера: 21.03.20 г., 09.05.20 г., 30.06.20 г.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
 • Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:00 до 17:00 часа.
 • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
 • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно; 
 • Снимките от хотелските стаи са от различни видове помещения и не гарантират вашето настаняване, конкретно в тях. 
 • Телефон на Lapni.bg относно покупката на ваучери: 0885 58 88 96; (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
 • Всички условия на Lapni.bg