Екскурзия до Дяволският град и Ниш Транспорт + посещение на НИШ и Дяволския град за 32 лв. на ЧОВЕК

Оферта № 2315
Отстъпка -28 %
32 лв.
 • Реална цена: 45,00 лв.
 • Спестяваш: 13,00 лв.
Офертата е изтекла

Близка дестинация, свойски климат, вкусна кухня, популярна и харесвана музика, ниска цена - какво повече от това ви е нужно за една незабривама екскурзия. Можете да си го позволите с днешната ни комшийска оферта.

Период на пътуване: 21.03.20 г., 25.04.20 г., 13.06.20 г., 12.09.20 г., 03.10.20 г.

Пакетната цена е 32 лв. на ЧОВЕК и включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус за международни превози,
 • екскурзоводско обслужване по маршрута,
 • разглеждане на Дяволския град, без входна такса,
 • разглеждане на Ниш,
 • медицинска застраховка с асистънс – 2 000 евро.

 

Пакетната цена не включва:

 • входна такса за Челе кула - 200 динара, 
 • обиколката на Нишката крепост с влакче,
 • разходи от личен характер.
 • входна такса за Дяволския град – 300 динара. 

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 10 дни преди началната дата на отпътуване.

Необходими документи: 
лична карта или валиден задграничен паспорт. За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето. За Република Сърбия няма визови, санитарни и медицински ограничения и специални изисквания.
Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Хърватия, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.


Програма:

1 ден  Отпътуване от София в 6.00 ч. от пл. „ Ал. Невски „, по маршрут София – Сливница - Драгоман - ГКПП Калотина - Цариброд (Димитровград) - Пирот за Дяволския град – един комплекс от скални пирамиди по южните склонове на планината Радан с 200 уникални пирамиди – кули, с височина между 2 до 15м. Мистерията на скалните фигури, изваяни от природните стихии, дава името на уникалното място "Дяволския град". Обиколката "Дяволския град" е около около 1 час с местен екскурзовод. По време на  обиколката ще видим два естествени минерални извори от които бихте могли да си налеете минерална вода, с голяма минерализация, полезна за лекуване на кожни заболявания (препоръчваме носенето на бутилки за вода). Свободно време за снимки и възможност за закупуване на месни специалитети, вина, ракии и сувенири. Продължаваме за  Ниш, наричан градът на Константин Велики. Ниш - древният Наисус, където през 272 г. е роден първият християнски римски император – Константин Велики. Продължаваме с кратка автобусна обиколка на града : дворецът “ Бановина ”, построена през 1886 г. като административна сграда и полицейски участък, а днес е седалище на Нишкия университет, Площадът на Освобождението - в центъра на който е паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936 г., сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, Националният театър, мостовете над река Нишава и др. Свободно  време за шопинг в центъра и разходка из Крепостта, запазена в днешния си вид от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус, със запазени и възстановени  оръжейница - превърната в галерия, една джамия, превърната също в галерия и няколко турски работилници, днес приятни  кафенета и сувенирни магазини. Възможност за разходка из крепостта с влакче. Отпътуване за България. Пристигане в София, вечерта. 


 ПРОГРАМА

1-ви ден /06.04.2018/: Отпътуване от стадион "В.Левски” в 06:30 часа по маршрут София-Калотина-Пирот-Ниш-Пролом баня /около 250 км/. Пристигане и настаняване в СПА хотел Радан 3* около обяд. "Пролом Баня" се намира в южната част на Сърбия, в гористите падини на планината Радан. Преди всичко е известна заради природната вода Пролом, която принадлежи към рядката група минерални води с високи балнеологични качества. Хотел "Радан" и комплекса към него обединяват настаняване в удобни стаи и съвременен медицински и Wellness център. Навсякъде в хотела може да се използва прочутата Пролом вода, в стаите, в медицинската част и в ресторанта. Обяд.Свободно време за СПА според избрания пакет. Вечеря в хотела. Нощувка.

2–ри  ден /07.04.2018/: Закуска.  От 9:00 часа -Посещение на „Дяволският град“(включена в цената) – природен феномен на около 27 км от Пролом баня. Обиколката на местността е около 2 километра и е с продължителност около  1-1,30 минути/препоръчват се удобни обувки/. Провежда се само при подходящи метеорологични условия. Връщане в хотела за обяд. Свободно време за разходка в околностите, СПА процедури и почивка. Вечеря с жива музика. Нощувка.

3-ти ден /08.04.2018/: Закуска. Свободен ден за почивка и релакс с СПА центъра на хотел „Радан“ или по желание в 10:00-пешеходна разходка до църквата Лазарица намираща се на около 2,5 километра от хотела. Обяд в ресторанта на хотела. Свободно време за разходка в околностите, СПА процедури и почивка.Вечеря в хотела. Нощувка.

4-ти ден /09.04.2018/: Закуска. Освобождаване на стаите до 10:00 часа. Отпътуване за България.  По пътя – посещение на град Ниш, разположен на река Нишава и считан до 1878 за български град. Кратка обиколка в града: Площада на Освобождението, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление, Нишкия университет и други. Свободно време за разходка из центъра на града и посещение на пазара в Ниш. Пристигане в София вечерта.Описание
Ед. цена
Брой
 
Екскурзия до Дяволският град и Ниш Транспорт + посещение на НИШ и Дяволския град за 32 лв. на ЧОВЕК
32,00 лв.
45,00 лв.
Осигурено от КТравел, чрез Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
 • ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 21.03.20 г., 25.04.20 г., 13.06.20 г., 12.09.20 г., 03.10.20 г.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели
 • Задължителна предварителна РЕЗЕРВАЦИЯ  на телефон: 0889 757751
 • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период
 • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно
 • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
 • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
 • Телефони на Lapni.bg относно покупката на ваучери: 0884 156 558, (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
 • Всички условия на Lapni.bg