ИСТАНБУЛ - мечтания град и ФЕСТИВАЛА НА ЛАЛЕТО 2020! Транспорт с автобус + 2 нощувки в хотел Vatan Asur 4* + посещение на желязната църква Свети Стефан + Разглеждане на Одрин + Екскурзоводско обслужване САМО за 125 лв. на Човек!

Оферта № 1224
20 лв.
4
закупени ваучера
Офертата е изтекла
С наближаването на пролетта наближава и един много красив фестивал. През март и април месец в Истанбул настава истинско цветно шествие. Бъдете част от тази пролетна феерия с днешната ни оферта!

Посещение на желязната църква „Свети Стефан“ и най – новият МОЛ „Емаар“ с новия аквариум и Пеещите Фонтани във WATERGARDEN İSTANBUL и прекрасния парк Емиргян с разцъфналите лалета! 


Маршрут: София-Истанбул-Одрин-София


Дата на заминаване: 02.04.20 г., 09.04.20 г., 16.04.20 г. - Великден, 23.04.20 г.


ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

 • транспорт с туристически автобус, лицензиран за пътуване в чужбина ; 
 • 2 нощувки в хотел Vatan Asur 4* - www.vatanasur.com, или подобeн в Истанбул, като местата за хотел Vatan Asur 4* са ограничени ;
 • 2 закуски на блок маса,
 • екскурзоводско обслужване по време на пътуването;
 • разглеждане на Одрин - БОНУС;
 • медицинска застраховка, с лимит 2000 евро.
 • посещение на желязната църква „ Свети Стефан „ – БОНУС.

 

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Пътни, транспортни, входни такси, паркинги и магистрали – 20 лв. / заплащат се задължително при сключване на договора /.
 • Панорамна автобусна обиколка с посещение на парка „ Емиргян „ – 10 евро,
 • Пешеходна обиколка на стария град с местен екскурзовод на български език - 10 eвро.
 • Посещение на Сапфир с билет за изкачване с асансьор на небостъргача и билет за виртуална разходка кино 4 D - 22 евро.
 • Разходка с кораб по Босфора - 17 евро.
 • Вечерна автобусна разходка с посещение на МОЛ EMAAR с Аквариума /входната такса за аквариума се заплаща допълнително/ и МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL - 17 евро + 75 ТЛ за Аквариума;
 • Посещение на двореца „Долма бахче„ с екскурзовод на български език и входна такса – 25 евро.
 • Вечеря в Гар Мюзик хол - 27 евро.
 • Вечеря на кораб с неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки - 40 евро.Необходими документи: 

 • Валиден задграничен паспорт – 3 месеца от датата на пътуването ,
 • за деца до 18 год., пътуващи сами или с един родител, нотариално заверена декларация от не пътуващия / те родител / и, оригинал и копие и задграничен паспорт.

Други:
 • Допълнителни екскурзии : минимум 20 души.
 • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи
 • Срок за уведомление при не достигнат минимален брой туристи : 4 дни преди началната дата. 
 • Няма визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваната страна.
 • Отговорност : Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Турция, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.
 • Туроператорът си запазва правото за промяна на последователността при провеждане на допълнителните екскурзии в зависимост от метеорологичните условия и възможностите на местните партньори. 


Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа.


ПРОГРАМА:

 1 ден София - Истанбул
Отпътуване от София - пл. "Ал. Невски" в 19:00 ч., Мотел Ихтиман в 19.40 ч., Пазарджик - в 20:00 ч. от бензиностанция Шел, магистрала "Тракия", Пловдив - в 21:00 ч. от OMV пред хотел Санкт Петербург; бензиностанция ГАЗПРОМ Димитровград - в 22:00 ч. Нощен преход по маршрут – София - Пловдив – Хасково – Харманли - Капитан Андреево – Истанбул.

2 ден Истанбул
Пристигане сутринта в Истанбул. Настаняване в хотел „ ВАТАН АЗУР „ - www.vatanasurhotel.com , или подобен, ако има свободни стаи, ако няма настаняването става след 14.00 ч.. По желание / срещу доплащане / панорамна автобусна обиколка и посещение на  Парка „ Емиргян „, където се провежда Фестивала на лалето с над 2 800 000 лалета от 190 вида ! Най-големият парк в Истанбул с площ 470,000 m2, разположен около пролива Босфор, с много изкуствени езера, фонтани, исторически павилиони – кьошкове, превърнати в кафенета и ресторантчета и много алеи с лалета, образуващи красиви фигури и пана. Разходка и разглеждане на парка. Продължаваме към сърцето на Истанбул, преминавайки през новите и модерни квартали, по един от мостовете над Златния рог и се насочваме към желязната църква „ Свети Стефан „, едно от украшенията на квартал Фенер, с посещение и възможност за снимки. Отправяме се с автобуса към хотела за настаняване. За тези, които няма да бъдат на панорамната разходка до парка свободно време. От 11.00 ч. по желание пешеходна разходка из историческия център с местен екскурзовод на български език. РАЗГЛЕЖДАНЕ НА : Синята джамия  / отвън /, „Хиподрума” с колоната на Константин, египетския обелиск, Триглавата колона, чешмата на Кайзер Вилхем, византийската базилика „Св. София” / само отвън /, Баните на Роксалана и др. Свободно време за разходка и пазар. След обяд по желание * (срещу доплащане при мин. 15 човека) посещение на небостъргача „Сапфир”- най-високата жилищна сграда в Европа. След завършването й в края на 2009 г.,сега тя се извисява на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100 кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн и обществени зони. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Връщане в хотела. Вечерта по желание* (срещу доплащане) вечеря в атрактивно заведение с много музика и танци в www.garmuzikhol.com ресторант с турска шоу - програма / куверта включва програма, вечеря и 2 напитки по избор /или вечеря на кораб по Босфора / куверта включва трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки /. Нощувка.

 

3 ден Истанбул
Закуска. От 08:30 ч. разходка с кораб по Босфора / по желание /. Обиколката започва с разходка покрай Европейския бряг на Босфора до крепостта „Румели Хисар”. Ще имате възможността да снимате великолепните дворци „Долма бахче” и „Чираан”. По бреговете на Босфора ще видите старинни дървени вили, дворци от мрамор, крепости, както и един от символите на града - „ Девическата кула ”. По време на обиколката ще видите и къщите, в които са снимани част от прословутите турски сериали. Продължителността на тура е около 1 час и 30 мин. Свободно време за посещение на Египетския пазар с възможност да се потопите в морето от подправки, ядки, плодове и много сувенири или с предварителна резервация от 11:30 ч. - посещение / по желание / на новия султански дворец Долма бахче с екскурзовод. След обяд по желание (срещу доплащане) отпътуване за Азиатската част на града с минаване по един от мостовете над пролива Босфор, където ще посетим най – новият МОЛ в Истанбул – EMAAR. В този нов аквариум с подводна зоологическа градина, ще може да видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва – змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като HUGO BOSS, GUESS, GUCCI, HERMES, LC WAIKIKI, VICTORIA’S SECRET, ZARA, KEMAL TANCA, HOTIC, ALTINBAS и др. Свободно време за шопинг и продължаване към МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най - големият" басейн в Европа. Свободно време за снимки и възможност за вечеря. Вечерта връщане в хотела, като ще минем отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имате възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива.
ИЛИ Вечеря на кораб по Босфора с турска шоу – програма, вечеря и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

 

4 ден Истанбул - Одрин - София
Закуска. От 08:00 ч. отпътуване за Одрин. Разглеждане на най - голямата джамия в Турция – Селимие, известните покрити одрински базари. Възможност за посещение на борсата за покупки на ниски цени на перилни препарати, баклава, локум, маслини и домашни потреби. Свободно време за обяд. Отпътуване за България. Пристигане в София, на пл. "Александър Невски" след 22.00 часа.

 
2 / S

Описание
Ед. цена
Брой
 
Пътни такси
20,00 лв.
ИСТАНБУЛ - мечтания град и ФЕСТИВАЛА НА ЛАЛЕТО 2020! Транспорт с автобус + 2 нощувки в хотел Vatan Asur 4* + посещение на желязната църква Свети Стефан + разглеждане на Одрин + Екскурзоводско обслужване САМО за 125 лв. на Човек!
125,00 лв.
165,00 лв.
Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
 • Дата на заминаване: 02.04.20 г., 09.04.20 г., 16.04.20 г. - Великден, 23.04.20 г.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели
 • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период
 • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно
 • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
 • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
 • Телефони на Lapni.bg относно покупката на ваучери: (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
 • Всички условия на Lapni.bg