Уикенд в Сърбия - Етно село СРНА: 1 или 2 нощувки със закуски и Празнична вечеря с богата меню, неограничени напитки и жива музика с ОПЦИЯ за транспорт на цена от 98 лв.

Оферта № 1065
Отстъпка -18 %
98 лв.
 • Реална цена: 120,00 лв.
 • Спестяваш: 22,00 лв.
Офертата е изтекла

Една незабравима вечер с уникалната Сръбска музика, превъзходна храна, домашна дюлева ракия, местни вина и сръбска бира. Хит оферта на хит цена само сега!Дата на отпътуване:
24.01. - 26.01.2020 г. или 25.01.2020 – 26.01.2020 година

 • Вариант 1: Пакет от 1 нощувка със закуска и Вечеря - 98 лв.
 • Вариант 2: Пакет от 2 нощувки със закуски и вечери + Транспорт с автобус - 186 лв.

Офертата е на човек и включва:

 • Транспорт с автобус САМО за ВАРИАНТ 2
 • Представител от агенцията
 • 1/2 нощувки със закуска в Етно село Срна
 • 1/2 вечери с богато меню, музика на живо и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки
 • Посещение на фестивала на Пегланата колбасица в Пирот
 • Посещение на Темски манастир


Цената не включва:
 • Транспорт с автобус / микробус – 25.00 лв.
 • Разходи от личен характерПреди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0884 156 558 от Понеделник до Събота от 09:00 до 17:00 часа.Програма Вариант 1:

1 ден: Отпътуване в 06.00 ч. от Автогара Сердика по маршрут: София – ГКПП Калотина - Пирот – Етно село СРНА – София . Посещение на град Пирот за фестивала на Пеглената колбасица.Този вид колбас е произведен от най-висококачествени меса, смесени с пикантни подправки. Колбасицата се произвежда още от времето на Османската империя. За Пеглана колбасица се използват внимателно подбрани парчета от козе, овче и говеждо месо, без свинско. Пеглана колбасица трябва да се консумира гореща, за да може да се усети специфичния вкус на подправките. През периода на съхнене, колбасите на всеки два дни се пресоват, ето защо този вид наденица се нарича Пеглана колбасица (пресована, изгладена) и по този начин се оформя като подкова. Свободно време за разглеждане и дегустация на невероятните месни изкушения.  Отпътуване за Етно село Срна. Пристигане и настаняване в хотела. Вечеря с жива музика, неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка.

2 ден: Закуска. В 10.30ч. освобождаване на стаите и отпътуване за София с попътно посещение на Темски манастир „Свети Георги“, действащ женски православен манастир в Източна Сърбия. Днес той е част от Нишката епархия и е разположен на левия бряг на река „Темщица“, край село Темска. След кратка пауза за разглеждане на манастира и снимки, отпътуване за град Пирот. Посещение на известния пиротски пазар, където можете да си закупите много екологично чисти продукти, както месни, така и млечни (препоръчваме да пробвате каймак – традиционен сръбски продукт, подобен на масло), но също и много плодове и зеленчуци. Свободно време за обяд и продължаваме към България. Пристигане в град София привечер. 

Програма Вариант 2:

1-ви ден: Отпътуване в 17.30 ч. от Автогара Сердика по маршрут: София –ГКПП Калотина -  Пирот – Етно село СРНА – София . Пристигане в Етно село Срна и настаняване в хотела. Вечеря с жива музика, неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка. 

2-ри ден: Закуска. Свободно време за почивка или по желание, посещение на град Пирот за фестивала на Пеглената колбасица.Този вид колбас е произведен от най-висококачествени меса, смесени с пикантни подправки. Колбасицата се произвежда още от времето на Османската империя. За Пеглана колбасица се използват внимателно подбрани парчета от козе, овче и говеждо месо, без свинско. Пеглана колбасица трябва да се консумира гореща, за да може да се усети специфичния вкус на подправките. През периода на съхнене, колбасите на всеки два дни се пресоват, ето защо този вид наденица се нарича Пеглана колбасица (пресована, изгладена) и по този начин се оформя като подкова. Свободно време за разглеждане и дегустация на невероятните месни изкушения. Следобяд връщане в Етно село Срна. Свободно време за почивка. Вечеря с жива музика, неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка.          

3-ти ден: Закуска. В 10.30ч. освобождаване на стаите и отпътуване за София с попътно посещение на Темски манастир „Свети Георги“, действащ женски православен манастир в Източна Сърбия. Днес той е част от Нишката епархия и е разположен на левия бряг на река „Темщица“, край село Темска. След кратка пауза за разглеждане на манастира и снимки, отпътуване за град Пирот. Посещение на известния пиротски пазар, където можете да си закупите много екологично чисти продукти, както месни, така и млечни (препоръчваме да пробвате каймак – традиционен сръбски продукт, подобен на масло), но също и много плодове и зеленчуци. Свободно време за обяд и продължаваме към България. Пристигане в град София привечер. 

DJ T


 

Описание
Ед. цена
Брой
 
Уикенд в Сърбия - Етно село СРНА: 1 нощувка със закуска и Празнична вечеря с богата меню, неограничени напитки и жива музика с ОПЦИЯ за транспорт на цена от 98 лв.
98,00 лв.
120,00 лв.
Уикенд в Сърбия - Етно село СРНА: Транспорт + 2 нощувки със закуски и 2 Празнични вечери с богата меню, неограничени напитки и жива музика на цена от 186 лв.
186,00 лв.
210,00 лв.
Осигурено от ТО ДЖ чрез TravelHub, лиценз № PK-01-6775
Условия на офертата
 • Валидност на ваучера: 24.01. - 26.01.2020 г. или 25.01.2020 – 26.01.2020 година
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
 • Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел:  0884 156 558 от Понеделник до Събота от 09:00 до 17:00 часа.
 • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
 • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно; 
 • Снимките от хотелските стаи са от различни видове помещения и не гарантират вашето настаняване, конкретно в тях. 
 • Телефон на Lapni.bg относно покупката на ваучери: 0885 58 88 96; (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
 • Всички условия на Lapni.bg