ИСТАНБУЛ - мечтания град и ФЕСТИВАЛА НА ЛАЛЕТО 2020! Транспорт с автобус + 2 нощувки в хотел Vatan Asur 4* + посещение на желязната църква Свети Стефан + Разглеждане на Одрин + Екскурзоводско обслужване САМО за 125 лв. на Човек!

Оферта № 619
20 лв.
Офертата е изтекла
С наближаването на пролетта наближава и един много красив фестивал. През март и април месец в Истанбул настава истинско цветно шествие. Бъдете част от тази пролетна феерия с днешната ни оферта!

Посещение на желязната църква „Свети Стефан“ и най – новият МОЛ „Емаар“ с новия аквариум и Пеещите Фонтани във WATERGARDEN İSTANBUL и прекрасния парк Емиргян с разцъфналите лалета! 

Маршрут: София-Истанбул-Одрин-София


Дата на заминаване:
 02.04.20 г., 09.04.20 г., 16.04.20 г. - Великден, 23.04.20 г.


ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

 • транспорт с туристически автобус, лицензиран за пътуване в чужбина ; 
 • 2 нощувки в хотел Vatan Asur 4* - www.vatanasur.com, или подобeн в Истанбул, като местата за хотел Ватан Азур са ограничени ;
 • 2 закуски на блок маса,
 • екскурзоводско обслужване по време на пътуването;
 • разглеждане на Одрин - БОНУС;
 • медицинска застраховка, с лимит 2000 евро.
 • посещение на желязната църква „ Свети Стефан „ – БОНУС.

 

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Пътни, транспортни, входни такси, паркинги и магистрали – 20 лв. / заплащат се задължително при сключване на договора /.
 • Панорамна автобусна обиколка с посещение на парка „ Емиргян „ – 10 евро,
 • Пешеходна обиколка на стария град с местен екскурзовод на български език - 10 eвро.
 • Посещение на Сапфир с билет за изкачване с асансьор на небостъргача и билет за виртуална разходка кино 4 D - 22 евро.
 • Разходка с кораб по Босфора - 17 евро.
 • Вечерна автобусна разходка с посещение на МОЛ EMAAR с Аквариума /входната такса за аквариума се заплаща допълнително/ и МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL - 17 евро + 75 ТЛ за Аквариума;
 • Посещение на двореца „Долма бахче„ с екскурзовод на български език и входна такса – 25 евро.
 • Вечеря в Гар Мюзик хол - 27 евро.
 • Вечеря на кораб с неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки - 40 евро.
Допълнителни екскурзии : минимум 20 души.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи
Срок за уведомление при не достигнат минимален брой туристи : 4 дни преди началната дата.

Необходими документи: 

 • Валиден задграничен паспорт – 3 месеца от датата на пътуването ,
 • за деца до 18 год., пътуващи сами или с един родител, нотариално заверена декларация от не пътуващия / те родител / и, оригинал и копие и задграничен паспорт.
Няма визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваната страна.
Отговорност : Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Турция, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.
Туроператорът си запазва правото за промяна на последователността при провеждане на допълнителните екскурзии в зависимост от метеорологичните условия и възможностите на местните партньори. 

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа.


ПРОГРАМА:

 1 ден София - Истанбул
Отпътуване от София - пл. "Ал. Невски" в 19:00 ч., Мотел Ихтиман в 19.40 ч., Пазарджик - в 20:00 ч. от бензиностанция Шел, магистрала "Тракия", Пловдив - в 21:00 ч. от OMV пред хотел Санкт Петербург; бензиностанция ГАЗПРОМ Димитровград - в 22:00 ч. Нощен преход по маршрут – София - Пловдив – Хасково – Харманли - Капитан Андреево – Истанбул.

2 ден Истанбул
Пристигане сутринта в Истанбул. Настаняване в хотел „ ВАТАН АЗУР „ - www.vatanasurhotel.com , или подобен, ако има свободни стаи, ако няма настаняването става след 14.00 ч.. По желание / срещу доплащане / панорамна автобусна обиколка и посещение на  Парка „ Емиргян „, където се провежда Фестивала на лалето с над 2 800 000 лалета от 190 вида ! Най-големият парк в Истанбул с площ 470,000 m2, разположен около пролива Босфор, с много изкуствени езера, фонтани, исторически павилиони – кьошкове, превърнати в кафенета и ресторантчета и много алеи с лалета, образуващи красиви фигури и пана. Разходка и разглеждане на парка. Продължаваме към сърцето на Истанбул, преминавайки през новите и модерни квартали, по един от мостовете над Златния рог и се насочваме към желязната църква „ Свети Стефан „, едно от украшенията на квартал Фенер, с посещение и възможност за снимки. Отправяме се с автобуса към хотела за настаняване. За тези, които няма да бъдат на панорамната разходка до парка свободно време. От 11.00 ч. по желание пешеходна разходка из историческия център с местен екскурзовод на български език. РАЗГЛЕЖДАНЕ НА : Синята джамия  / отвън /, „Хиподрума” с колоната на Константин, египетския обелиск, Триглавата колона, чешмата на Кайзер Вилхем, византийската базилика „Св. София” / само отвън /, Баните на Роксалана и др. Свободно време за разходка и пазар. След обяд по желание * (срещу доплащане при мин. 15 човека) посещение на небостъргача „Сапфир”- най-високата жилищна сграда в Европа. След завършването й в края на 2009 г.,сега тя се извисява на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100 кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн и обществени зони. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Връщане в хотела. Вечерта по желание* (срещу доплащане) вечеря в атрактивно заведение с много музика и танци в www.garmuzikhol.com ресторант с турска шоу - програма / куверта включва програма, вечеря и 2 напитки по избор /или вечеря на кораб по Босфора / куверта включва трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки /. Нощувка.

 

3 ден Истанбул
Закуска. От 08:30 ч. разходка с кораб по Босфора / по желание /. Обиколката започва с разходка покрай Европейския бряг на Босфора до крепостта „Румели Хисар”. Ще имате възможността да снимате великолепните дворци „Долма бахче” и „Чираан”. По бреговете на Босфора ще видите старинни дървени вили, дворци от мрамор, крепости, както и един от символите на града - „ Девическата кула ”. По време на обиколката ще видите и къщите, в които са снимани част от прословутите турски сериали. Продължителността на тура е около 1 час и 30 мин. Свободно време за посещение на Египетския пазар с възможност да се потопите в морето от подправки, ядки, плодове и много сувенири или с предварителна резервация от 11:30 ч. - посещение / по желание / на новия султански дворец Долма бахче с екскурзовод. След обяд по желание (срещу доплащане) отпътуване за Азиатската част на града с минаване по един от мостовете над пролива Босфор, където ще посетим най – новият МОЛ в Истанбул – EMAAR. В този нов аквариум с подводна зоологическа градина, ще може да видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва – змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като HUGO BOSS, GUESS, GUCCI, HERMES, LC WAIKIKI, VICTORIA’S SECRET, ZARA, KEMAL TANCA, HOTIC, ALTINBAS и др. Свободно време за шопинг и продължаване към МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най - големият" басейн в Европа. Свободно време за снимки и възможност за вечеря. Вечерта връщане в хотела, като ще минем отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имате възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива.
ИЛИ Вечеря на кораб по Босфора с турска шоу – програма, вечеря и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

 

4 ден Истанбул - Одрин - София
Закуска. От 08:00 ч. отпътуване за Одрин. Разглеждане на най - голямата джамия в Турция – Селимие, известните покрити одрински базари. Възможност за посещение на борсата за покупки на ниски цени на перилни препарати, баклава, локум, маслини и домашни потреби. Свободно време за обяд. Отпътуване за България. Пристигане в София, на пл. "Александър Невски" след 22.00 часа.

 
2 / S

Описание
Ед. цена
Брой
 
Пътни такси
20,00 лв.
ИСТАНБУЛ - мечтания град и ФЕСТИВАЛА НА ЛАЛЕТО 2020! Транспорт с автобус + 2 нощувки в хотел Vatan Asur 4* + посещение на желязната църква Свети Стефан + разглеждане на Одрин + Екскурзоводско обслужване САМО за 125 лв. на Човек!
125,00 лв.
165,00 лв.
Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
 • Дата на заминаване: 02.04.20 г., 09.04.20 г., 16.04.20 г. - Великден, 23.04.20 г.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели
 • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период
 • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно
 • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
 • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
 • Телефони на Lapni.bg относно покупката на ваучери: (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
 • Всички условия на Lapni.bg