VIP Великден на ХАЛКИДИКИ, в най-добрия POTIDEA PALACE HOTEL 4*: Пакет от 3 нощувки на база Ultra All Inclusive + Богата празнична програма на цени от 640 лв!

Оферта № 16379
Отстъпка -18 %
640 лв.
  • Реална цена: 785,00 лв.
  • Спестяваш: 145,00 лв.
26
закупени ваучера
Офертата е изтекла

POTIDEA PALACE HOTEL 4* съчетава уникални природни условия и луксозни услуги и удобства на 5-звезден хотел, като същевременно предлага несравними ваканционни преживявания, както за семейства, така и за двойки.Можете да си го позволите с днешната ни празнична оферта.


Офертата е при двама пълноплащащи в Двойна Супериорна стая и включва:


Период на настаняване: 03.05 - 06.05.24 г.

  • Пакет от 3 нощувки в Двойна стая на база Ultra All Inclusive - 640 лв на Човек
  • Пакет от 3 нощувки в Двойна Делукс стая на база Ultra All Inclusive - 720 лв на Човек

Цената включва още:

Великденски пакет!

Кошница за добре дошли в стаята с традиционни гръцки великденски продукти: червени яйца, бутилка вино, Tsoureki (традиционен великденски сладък хляб).

ПРОГРАМА ЗА СЪБОТА
04.05.2024 г 23:45 – 00:15 часа
Безплатен трансфер хотел – църква – хотел. Заря в хотела
00:10 – 01:30 Основен ресторант: Вечеря с традиционни гръцки великденски специалитети, като “Магирица” (гръцки супа), “Цуреки” (гръцки великденски хляб) и великденски яйца. Напитки: неограничена консумация на домашно вино, наливна бира, освежителни напитки, сок и вода.

НЕДЕЛНА ПРОГРАМА 05.05.2024 г
12:30-17:00 Основен ресторант– Традиционни гръцки великденски специалитети като агнешко чеверме, кокореци, цуреки. Традиционен гръцки музикален концерт и танцово шоу (изпълнение на живо).


Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:00 до 17:00 часа.


Potidea Palace предлага запомнящо се ол инклузив настаняване в Халкидики, Гърция.

Хотел Potidea Palace е известен като един от най-добрите ол инклузив комплекси в Касандра, първият полуостров на Халкидики. Живописният комплекс на плажа предлага 234 елегантни и просторни стаи и апартаменти дори и за най-изтънчения вкус. Изберете между 8 различни вида настаняване, удовлетворяващи всички Ваши нужди, и си прекарайте незабравимо.

Семейният ол инклуив хотел предлага голямо разнообразие от удобни помещения с изобилие от всеобхватни удобства. Апартаментите с допълнително място осигуряват релаксираща и луксозна среда за гостите, търсещи премиум комфорт.

Всички стаи и апартаменти в реновирания ол инклузив хотел в Халкидики са разположени в десет сгради, сгушени в красива естествена заобикаляща среда с изглед към Егейско море. Ако търсите следващата дестинация за семейна почивка в Гърция, хотел Potidea Palace е сред най-добрите ол инклузив комплекси по вкуса и бюджета на всеки.

В хотел Potidea Palace гостите ще открият гръцката гастрономия, носеща автентичност, простота и свежест във Вашите чинии. В основния ресторант се сервира богат бюфет за закуска, обяд и вечеря, докато в а-ла-карт ресторант Acropolis се предлага престижно преживяване с ястия, включващи прясна риба и морска храна, за обяд и вечеря.
4 бара, разположени из комплекса, предлагат фрешове, изискани коктейли, ароматни кафета и чай, както и снакс и сладки през целия ден.

Във всичките ресторанти в Potidea Palace се полагат специални грижи за гостите със специални хранителни нужди като например без глутен, за диабетици или с различни алергии. И за най-малките гости се приготвят специални ястия за деня.
Нови сити такси / общински такси при настаняване в Гърция!
Считано от тази година, за периода от месец Март до месец Октомври (включително), новите сити такси / общински такси, които се заплащат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от туристите на рецепцията на хотела при настаняването, ще бъдат следните:
при настаняване в хотел 2* - 1,50 евро на стая на нощувка;
при настаняване в хотел 3* - 3,00 евро на стая на нощувка;
при настаняване в хотел 4* - 7,00 евро на стая на нощувка;
при настаняване в хотел 5* - 10,00 евро на стая на нощувка;
 
За периода от месец Ноември до месец Февруари (включително) сити таксите / общинските такси, които се заплащат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от туристите на рецепцията на хотела при настаняването, остават непроменени:

при настаняване в хотел 2* - 0,50 евро на стая на нощувка;
при настаняване в хотел 3* - 1,50 евро на стая на нощувка;
при настаняване в хотел 4* - 3,00 евро на стая на нощувка;
при настаняване в хотел 5* - 4,00 евро на стая на нощувка;


Описание
Ед. цена
Брой
 
Великден на ХАЛКИДИКИ, POTIDEA PALACE HOTEL 4*: Пакет от 3 нощувки в Двойна Стая на база Ultra All Inclusive + Богата празнична програма - 640 лв!
Закуска и вечеря
640,00 лв.
785,00 лв.
Доплащане към резервация 177566
960,00 лв.
Осигурено от Гърция чрез Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • Валидност на ваучера: 03.05 - 06.05.24 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели;
  • Необходимо е да проверите за свободни места преди да закупите ваучера на тел: 0889 757751
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период;
  • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно;
  • За анулация на потвърдена резервация, потребителят дължи 10% неустойка от стойността на заплатеното капаро или пълна сума. Останалите анулационни условия зависят от периода, в който е настъпила същата и ще бъдат предоставени на потребителя преди заплащане.
  • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата;
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Телефони на Lapni.bg относно покупката на ваучери: 0884 156 558 (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
  • Всички условия на Lapni.bg 

Сходни продукти