LAST MINUTE с великолепния Costa Toscana! 1170 лв за Круиз "Италия, Испания, Франция": 7 Нощувки на великолепния круизен кораб на база Пълен Пансион със спирки в Барселона, Марсилия, Савона, Палермо, Ибиса

Оферта № 16510
Отстъпка -25 %
1 170 лв.
Поръчай Направи подарък
  • Реална цена: 1 569,00 лв.
  • Спестяваш: 399,00 лв.
16
закупени ваучера
Офертата е валидна още

Круиз из трите най-желани дестинации в Европа - Италия, Испания, Франция, на луксозен круизен кораб на най-добра цена само сега!

 

Дата на отпътуване: 03.05.2024 г. / 10.05.2024 г.

8 дни/ 7 нощувки 
Отпътуване от Рим
Маршрут на круиза: Чивитавекия (Рим), Савона, Марсилия, Барселона, Ибиса, Палермо, Чивитавекия  (Рим)

Офертата  е на Човек, при двама пълноплащащи в избраното помещение и се предлага в следните варианти:

 Цените са промоционални и са валидни до изчерпване на каютите
 

Видове каюти На човек в двойна каюта
Вътрешна 1170 лв.
Прозорец 1365 лв.
Балкон 1520 лв.

Други възможни дати на отплаване: - запитване в Агенцията

Цената включва: 

  • Настаняване в избрания вид каюта за периода на целия круиз на борда на Costa Toscana;
  • Пристанищни такси във всички точки от маршрута;
  • Хранене на пълен пансион на борда (закуска, обяд, вечеря*, следобедна закуска, нощен бюфет съгласно програмата на борда) – * вечерята е на две смени с фиксирани часове;
  • Напитки - по време на храненията на бюфет - наливна вода, сокове, чай и кафе. Ако сте избрали тарифа All Inclusive, в цената влиза и пакет напитки My Drinks. 
  • Ежедневно почистване на каютите;
  • Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба (анимация и шоу програми);
  • Ползване на откритите басейни, шезлонги, хидромасажни вани на открито, плажни хавлии;
  • Ползване на фитнес центъра (има изисквания за възраст и облекло) и спортното игрище;
  • Някои групови спортни занимания (аеробика)

Цената не включва:
  • Транспорт от и до междинното европейско летище, откъдето се лети до пристанището на отплаване;
  • Междинни нощувки, ако се налагат - може да се резервират в офисите на агенцията;
  • Брегови екскурзии в отделните точки от маршрута (закупуват се на борда на кораба или предварително в офисите на агенцията); 
  • Такса обслужване на борда, съгласно общите условия на круизната компания - € 11 на ден за възрастни и деца навършили 14 години; за деца от 4 до 14 години €5.5 на ден; деца под 4 години - без такса);
  • Напитките - безалкохолни и алкохолни, освен упоменатите по-горе;
  • Храната в специализираните ресторанти (на борда на корабите, които имат такива);
  • Всякакви услуги с индивидуален характер (както и СПА, пране, гладене, фризьор, козметик и др.);
  • Хазарт (бинго, казино и др.)
  • Телекомуникациите и интернет;
  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" - препоръчителна, може да се закупи във всеки офис на агенцията; По желание може да сключите и допълнителна застраховка "Отмяна на пътуването“. Застраховката се сключва в деня на подписване на договора за круизно пътуване само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 15 дни. 


Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Петък от 09:30 до 17:00 часа.

ЗА КОРАБА
Costa Toscana е вторият кораб на Costa Cruises от новата серия Helios. Тя е символ на красота, изящен стил и италианско гостоприемство. Корабът е задвижван от втечнен природен газ, а външните характеристики на дизайна му предлагат много по-ефективно използване на външните и вътрешните пространства. 
Toscana носи името на едноименната италианска провинция, символ на красотата, хармонията, спокойния живот, прекрасната природа и вкусната храна. Някои от интересните характеристики и удобства, които има, са стъклени панорамни асансьори, Skywalk с прозрачен под, който се издига на 45 м над морето, огромен фитнес и СПА комплекс.
 „С този кораб искаме да изразим възхищението си към нашата страна още веднъж: от дизайна до храната и виното, всичко на борда на Costa Toscana ще покаже най-доброто от Италия. Страна, която винаги е била олицетворение на гостоприемството и високото качество.“ - Нийл Паломба, президент на Costa Cruises. 
Корабът близнак на Costa Smeralda - Costa Toscana, започна плаванията си през пролетта на 2022 година. 

Costa Toscana разполага с 2663 каюти. Изборът от каюти на борда на кораба включва стандартните вътрешни, външни каюти с прозорец или балкон, различни апартаменти и най-новото им предложение - каюта с тераса над морето. Самите стандартни каюти също имат разделение на класове: Classic и Premier, вторият от които предоставя на пасажерите повече възможности и екстри.

Costa Cruises се смята за една от компаниите с много добра кухня. Различни ястия от нея може да опитате в един от 7-те ресторанта на борда на Costa Toscana. Два от тях са включени в цената на круиза и няма да се наложи да плащате за храна допълнително, в останалите се заплаща фиксирана такса за вечеря или според цени в меню.
Във всички ресторанти, обаче, ако поръчате напитка, различна от вода или чай от диспенсър, тя ще ви бъде начислена на бордната ви сметка за круиза.
С изключение на гала вечерите, официално облекло по време на хранене не се изисква. През деня то може да е в рамките на ежедневното, а вечер – спортно елегантно.
Основни ресторанти:
Classic Restaurant - основен ресторант
Self-service Restaurant - бюфет, отворен 20 часа в денонощието
Специализирани ресторанти (срещу допълнително заплащане):
★ Pizzeria Pummid'oro - италианска пицария
Висококачествени съставки, 100% произведено в Италия! Да борда на корабите на Коста има едно място, на което ще се почувствате като в Италия, повече откъдето и да е било другаде - пицария "The Pummid'Oro Pizzeria". Тук може да се насладите на най-известното италианско ястие, приготвено по оригинална рецепта. Тайната е в простотата - използване на здравословни и качествени съставки, моцарела и зехтин, прясно приготвени директно на борда на кораба. В менюто ще видите разнообразие от 14 вида пица, от най-популярните Маргарита, Наполи, Четири сирена и Калцоне, до истински специалитети - фокача със сирене от област Лигурия.      
★ Teppanyaki restaurant – фиксирана такса от 30 евро
Лека и стилна ориенталска обстановка, където ще ви се сервира японска кухня и ще ви се предложи възможността да наблюдавате отблизо майсторството на японските готвачи. Можете да поръчате суши, сашими и много други ориенталски специалитети, умело приготвени от готвачите пред очите ви.  
★ Archipelago Restaurant
Ресторант, който предоставя невиждан досега избор от 3 различни менюта, приготвени от трима световно доказани готвачи. И не само това - те са пресъздали местни рецепти от всяка една от дестинациите, на които корабът акустира, за да придадат още една нотка от автентичността и духа на всяко едно кътче, което ще посетите по маршрута на Toscana.        
★ Squok Restaurant
 
БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ
На борда на Costa Toscana има 19 дневни и нощни заведения – барове, дискотека, пиано бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните и специален бар за пушачи. В тях няма да ви потърсят такса за вход, но тъй като напитките не са включени в цената на круиза, всички - безалкохолни и алкохолни - се заплащат според цени в меню. Costa Cruises предлага и опция предварително да закупите All Inclusive пакет за напитки, с който, в зависимост от консумацията, може да спестите малко пари.
Барове, свободно време и релакс:
Aperol Spritz Bar
Gelateria-Cioccolateria Amarillo and Bar – 1.50 евро за сладолед
Wine bar


„Сърцето“ на Costa Toscana e Colosseo (Колизеумът), район в средата на кораба с три нива, където се провеждат най-добрите представления на кораба. Ярките екрани по стените и на купола разказват различна история на всяко пристанище и по цял ден - от сутрин до залез. Площадът e на едно ниво с всички основни тематични лаундж барове, където гостите могат да се наслаждават на чаша вино, съзерцавайки морето през огромните стъклени стени. 
Едно от новите неща на кораба е CoDe (Costa Design Museum) - музей на борда, който е посветен на изяществото на италианския дизайн. Площта, на която е разположен, е близо 400 м2.
Спорт, релакс и забавления
Costa Toscana разполага с разнообразни възможности както за желаещите да поддържат форма със спорт или релакс, така и за онези, които търсят вечерно развлечение извън баровете. На борда има мултифункционално спортно игрище, 3 басейна и фитнес, огромен СПА център с пълен набор от СПА процедури и услуги и театър на 3 етажа, в който всяка вечер се организират спектакли, концерти и шоу програми.

Следните дейности са включени в цената на круиза:
Спортно игрище – пригодено за игра на баскетбол, футбол, волейбол
Писта за джогинг – специална алея за тичане на открито
Фитнес – добре оборудван фитнес с голям брой уреди за различни типове тренировки. В него не се допускат лица под 16 г.
Групови занимания по аеробика и фитнес
Джакузита - на борда на Costa Smeralda ще намерите 5 външни джакузита
Басейни – корабът разполага с 2 външни басейна, един от тях е оборудван с подвижен стъклен покрив, което позволява да се използва и при лошо време. За децата има и детски басейн
Театър Emerald  и всички организирани спектакли по време на круизаното пътуване


Допълнителна такса се плаща за:
Спортни тренировки и уроци: индивидуални фитнес тренировки с инструктор; уроци по танци, йога, пилатес. Средната цена за 1 посещение е €12
СПА център – и всички процедури в него - той е с площ 6000 кв.м и разполага с турска баня, термална баня, сауна, стаи за аромотерапия, специални стаи за отдих, UVА солариум, малък басейн за таласотерапия, салон за красота
PlayStation игри
4D кино
Маникюр, педикюр, фризьор


Забавления за малки деца и подрастващи:
Costa Cruises се грижат едновременно за забавлението на децата и безгрижната почивка на родителите със своята програма Costa Kids Program. Тя включва всички детски занимания, които могат да бъдат:
карнавали, пица партита, уроци по: италиански, пластика, рисуване, танци за деца; игри, спортни състезания, музикални вечери; диско партита;
занималня и детска градина за деца от 3 до 11 години – безплатна до 23:30 ч. през нощта.
Тези детски занимания са включени в цената на круиза и са организирани и водени от млади хора, специално обучени за работа с деца. Провеждат се почти през целия ден: от 9 до 12 ч., от 15 до 18 ч. и от 21.30 до 23.30 ч. и са съобразени с възрастта на децата, които са разделени на 2 групи:
Squok Club – деца от 3 до 11 години;
Teens Club – деца между 12 и 17 години.

Програма
  ДЕН ТОЧКА ДЪРЖАВА ПРИСТИГАНЕ ТРЪГВАНЕ
начално пристанище на круиза 1 Италия - 19:00
междинно пристанище от маршрута на круиза 2 Италия 08:30 18:00
междинно пристанище от маршрута на круиза 3 Франция 08:30 18:30
междинно пристанище от маршрута на круиза 4 Испания 08:00 18:00
междинно пристанище от маршрута на круиза 5 Испания 08:00 18:00
ден в открито море – без спиране на пристанище 6   - -
междинно пристанище от маршрута на круиза 7 Италия 08:00 16:00
крайно пристанище на круиза 8 Италия 08:30 -


Описание
Ед. цена
Брой
 
03.05 / 10.05.2024 Круиз "Италия, Испания, Франция": 7 Нощувки на луксозния круизен кораб Costa Toscana на база Пълен Пансион със спирки в Савона, Марсилия, Барселона, Ибиса, Палермо - 1170 лв.
1 170,00 лв.
1 569,00 лв.
- +
Капаро - 500 лв на Човек
500,00 лв.
- +
Тест - 1 лв.
1,00 лв.
- +
Осигурено от Евър Травел лиценз: РК - 01- 6941
Условия на офертата
  • Валидност на ваучера: 15.10.- 22.10.2024 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
  • Необходимо е предварителна резервация по телефон преди да закупите ваучера на телефон 0889 75 77 51
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
  • При анулация 15 дни преди настаняване неустойката е 50%, при по-малко от 8 дни – 70%, при 5 или по-малко – 100%.
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Телефон на Lapni.bg относно покупката на ваучери: 0884 156 558; (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
  • Всички условия на Lapni.bg      

Сходни продукти