LAST MINUTE 849 лв! ЕГИПЕТ, ХУРГАДА + Кайро: ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ + 6 нощувки ALL INCLUSIVE в MIRAGE BAY RESORT & AQUA PARK 4* + 1 нощувка в Кайро с посещение на Историческия музей, Пирамидите и Сфинкса

Оферта № 16475
Отстъпка -34 %
843 лв.
  • Реална цена: 1 284,00 лв.
  • Спестяваш: 441,00 лв.
14
закупени ваучера
Офертата е изтекла

Египет, пълен с мистика и очарование, хотел, потънал в зеленина, на брега на морето, великолепна храна, аква забавления за най-малките - това е днешната ни оферта, който ви предлага да изживеете своето източно приключение на най-ниска цена! 

 

 10.04.2024 - 849 лв на Човек


Цената е на човек в ЛЕВА и включва:

  • Самолетен билет с директен чартърен полет от София до Хургада с включени летищни такси;
  • Ръчен багаж до 7 кг. и чекиран багаж до 20 кг.;
  • Описаните в програмата трансфери;
  • 6 нощувки ALL INCLUSIVE в MIRAGE BAY RESORT & AQUA PARK 4* ;
  • 1 нощувка в Кайро в хотел Pyramids Park Resort Cairo 4* (или подобен) с включена закуска и вечеря;
  • Туристическа програма в Кайро с посещение на пирамидите, статуята на Сфинкса и Историческия музей;
  • 1 обяд в местен ресторант в Кайро, без включени напитки;
  • Обслужване от местни екскурзоводи придружени отводач от фирмата, който ще осигури превод на беседите по време на всички трансфери и екскурзии по програмата;
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” със застрахователна компания "Уника" с покритие 10 000 евро и асистанс;
  • Представител на туроператора с български език по време на целия престой.
Пакетната цена НЕ включва:
  • Допълнителни услуги и екскурзии по програмата;
  • Разходи от личен характер;
  • Такса обслужване за екскурзовода и шофьора - 10 $ на човек (заплаща се на място в деня на пристигането);
  • Входна виза за Египет – 25 $ на човек заплаща се на летището в Египет. Възможност за опция skip the line (обслужване с предимство) на цена 28 $. При смяна на цената, туристите ще бъдат уведомени своевременно;
  • За всички морски екскурзии – 5$ на човек такса, заплаща се на място;
  • Входни такси за гробницата на Тутанкамон (около 300 EGP); за Хеопсовата пирамида (около 450 EGP), такса за снимки в Историческия музей (около 50 EGP) в Кайро (възможни са промени, заплащат се в местна валута на място);
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация.
  • Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава).

Условия за резервации:
  • Депозит 30% платен към ТО до 24 часа след резервиране
  • Доплащане 21 дни преди тръгване
  • Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета  


Необходимо е да проверите за свободни места преди да закупите ваучера на тел: 0889 757751
 

 

MIRAGE BAY RESORT & AQUA PARK


Разположение
Намира се на 15 км. от летище Хургада, на 20 км. от центъра на Хургада, на брега на морето. Построен през 1994 г., последно реновиран през 2019 г.


В стаите
Хотелът разполага с общо 470 стаи, разположени в 1 основна триетажна сграда, 1 триетажна Anex сграда, комплекс от едноетажни бунгала, от които 403 Standart room GV (с изглед към градината – 35 м2), 18 Standart room PV (с изглед към басейна – 36 м2), Standart room Aquapark view (с изглед към аквапарка – 37 м2), 28 Family room (2 спални, 2 бани, 65 м2), . Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с душ, сешоар, сет за чай/кафе, минибар (вода - безплатно), балкон. Почистване на стаите и смяна на кърпи - всеки ден, смяна на спално бельо – всеки ден.

На територията на хотела
Основен ресторант, 2 а - ла - карт ресторанта (италиански, ориенталски – с предварителна резервация, работят само за вечеря), снек бар на плажа, 4 бара, 5 открити басейна (1 от които отопляем през зимния сезон), аквапарк с 8 пързалки, амфитеатър, СПА център, 2 конферентни зали, Wi - Fi (безплатно – в общите части на хотела).

За децата: детски басейн (отопляем през зимния сезон), 5 водни пързалки, мини клуб (4-12г.), мини диско, детско меню.

Безплатни услуги: Тенис на маса,тенис корт, фитнес, водно поло, водна гимнастика, аеробика, гимнастика, дартс, плажен волейбол, сладолед, анимация, wifi в лобито на хотела.

Платени услуги: Масаж, пилинг, парна баня, турска баня, сауна, джакузи в СПА центъра, салон за красота, билярд, боулинг, магазини, химическо чистене, пераня, лекар, аптека, моторни водни спортове, безмоторни водни спортове, дайвинг, уиндсърфинг, сърфинг, шнорхелинг.

Хранене
All Inclusive - закуска, обяд и вечеря на шведска маса, междинни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки - без лимит.

Програма и Допълнителни екскурзии

Първи ден: София - Кайро
Среща на Летище София за директен чартърен полет до Кайро изпълняван от BH Air. Кацане на летището в Кайро и посрещане от представител на туроператора. Еднодневна екскурзия в Кайро (включена в цената). Ще посетите Историческия музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. В музея са изложени повече от 150 000 артефакти от всеки период на египетската история. След това ще посетите едно от най-забележителните чудеса на света – Египетските пирамиди, които пленяват със своето величие и мистериозност. От площадката в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса. Включен обяд (сух пакет). Трансфер до хотел Pyramids Park Resort Cairo 4* (или подобен), настаняване, вечеря в хотела. Нощувка.

Втори ден: Кайро - Хургада
Закуска. След закуска отпътуване с автобус до Хургада и настаняване в избрания от вас хотела на база All Inclusive.

Трети - седми ден: Хургада
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място.

Осми ден: Хургада - София
След закуска освобождаване на стаите и трансфер до Летище Хургада. Директен чартърен полет до София.

Допълнителни екскурзии:
Мега сафари - целодневна (60 евро - възрастен / 30 евро - дете до 11.99 г.)
Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете сафари в пустинята. Ще се впечатлите от скоростното спускане с джипове из дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Предстои ви яздене на камила и възможност да се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята. Ще наблюдавате шоу с богата програма (йога, дервиши, ориенталски танци), а вечерта ще имате уникалната възможност да съзерцавате звездите с телескоп — всичко това в една екскурзия с включена вечеря.

Целодневна екскурзия до Луксор (95 евро - възрастен / 50 евро - дете до 11.99 г.)
Луксор - древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица Хатшепсут - комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир елБахри (Северен манастир); Долината на царете - пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 65-те открити гробници досега); Колосите на Мемнон - две масивни каменни статуи-близнаци, които представят
Аменхотеп III в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце; Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. По алеята се извършвало шествието на фараоните до карнакския храм; Фабрика за алабастър и Музей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант. (В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда).

Дайвинг (гмуркане) в Червено море (60 евро - възрастен)
Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен, което го прави и така привлекателен. Дайвингът е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, естетическа наслада, романтика от пътешествията, себеопознаване и разбира се – безкрайно удоволствие. В цената е включена и задължителната застраховка за дайвинг, както и обяд с напитки.

Луксозна морска разходка - целодневна (65 евро - възрастен / 35 евро - дете до 11.99 г.)
Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете VIP разходката по море. Ще се впечатлите от риболов, гмуркане с шнорхел, водни забавления. Предстои ви райски ден на острова с невероятни спомени и снимки. Ще се насладите на очарователнота природа, слънчево време и топло море! Прекарайте време за почивка и релаксация и ще получите голям избор от снимки за спомен. Прясно приготвен обяд със скариди и риба, пиле, зеленчуци, ориз, хляб, безалкохолни, студени и топли напитки, различни видове салати, сезонни плодове. Отпуснете се на пясъчния плаж на острова (включват входни такси, меки въздушни възглавници или шезлонг с мек матрак, под чадър).

Ел Гуна – „Египетска Венеция“ (60 евро - възрастен / 30 евро - дете до 11.99 г.)
Ел Гуна се намира на 25 км от Хургада. Оттук започва обиколката с лодка по време на която ще видите делфини, ще плувате и ще се гмуркате в прекрасните води на Червено море и ще се наслаждавате на прекрасните гледки. В цената на тази екскурзия е включен и обяд с безалкохолни напитки. Към 14.00 връщане в Ел Гуна и разходка с малки лодки из каналите на градчето. Връщане в хотела за вечеря. 
*Цените на екскурзиите са валидни при записване и плащане в България. *



Описание
Ед. цена
Брой
 
10.04.2024 ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ + 6 нощувки ALL INCLUSIVE в MIRAGE BAY RESORT & AQUA PARK 4* + 1 нощувка в Кайро с посещение на Историческия музей, Пирамидите и Сфинкса - 849 лв
All Inclusive ; Басейн
843,00 лв.
1 284,00 лв.
Осигурено от Египет чрез Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • Валидност на ваучера: 06.04.2024 - 17.04.2024 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
  • Необходимо е да проверите за свободни места преди да закупите ваучера на тел: 0889 757751
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
  • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно; 
  • Суми по закупени ваучери, освен по вина на хотели, форсмажорни обстоятелства или медицински проблеми - се възстановяват с неустойка от 5 %.
  • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата; 
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Всички условия на Lapni.bg 

Сходни продукти