Често задавани въпроси

До кога е валиден ваучерът?

Всеки ваучер има срок, в който може да бъде използвам. Той е указан във всяка оферта или върху самия ваучер.

Как се ползва ваучерът?

Ваучерът ви дава право да ползвате отстъпка за стоки или услуги, предоставени от нашите партньори. Запознайте се внимателно с условията за ползване на ваучера - те са различни за всяка оферта. Понякога се налага предварителна резервация, записване на час и т.н. Преди ползване на услугата покажете ваучера или дайте на служителите неговия номер е таен код. След ползване на услугата или при заплащане на стоката или услугата предайте ваучера и се възползвайте от намалението.

Какво ще стане след като платя?

Ако сте платили по банков път, трябва да мине известно време, за да можем да обработим плащанията и да активираме ваучерите Ви.

Ако сте ползвали системите за плащане в брой, то вашето плащане се регистрира автоматично от нашата система и вашите ваучери са готови за отпечатване и ползване.

Можете да следите Вашите ваучери от менюто 'Моите ваучери'.
Системата на Lapni.bg няма да изпрати ваучер на зададен от вас е-мейл адрес. Разпечатайте вашия ваучер или помолете колеги или приятели да го сторят за вас.

Как мога да платя?

Плащане в брой (Easypay)
Плащанията в брой към Lapni.bg стават на каса на Изипей. Такива каси има над 1500 в цялата страна - в клоновете на ЦКБ, ПИБ, Office 1 Superstore, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др.
От страницата на офертата кликнете бутона "Купи сега". Попълнете Вашите данни и посочете, че желаете да платите в брой. Вземете Вашия  платежен номер.
Отидете на каса на Изипей и направете плащане
Изберете най-удобната за вас каса на Изипей (карта с всички каси). Представете платежния номер и съответната сума. Веднага щом осъществите плащането, Вашият ваучер ще бъде автоматично издаден. Ще го намерите в страницата Моите Ваучери, след вход с Вашия e-mail адрес и парола.
 
Плащане с Банкомат (bPay)
Можете да платите от банкомат с B-Pay меню. Поддържа се от банкомати на ЦКБ, БУЛБАНК, Райфайзенбанк, СИБанк, ПроКредит Банк, Алианц, SG Експресбанк и др.
 
От страницата на офертата кликнете бутона "Купи сега". Попълнете Вашите данни и посочете, че желаете да платите от банкомат. Вземете Вашия платежен номер.
 
Вижте адресите на всички такива банкомати. Поставете Вашата карта и от менюто Други услуги изберете B-Pay. При поискване на код на търговец, въведете 60000. При поискване на номер на плащане, въведете платежния код.
Веднага щом осъществите плащането, Вашият ваучер ще бъде автоматично издаден. Ще го намерите в страницата Моите Ваучери, след вход с Вашия e-mail адрес и парола.
Вземете вашия промо ваучер
 

 
 
ePay.bg
ePay.bg е българска система за електронни плащания. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можете да платите с нея директно, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта Ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка (ако имате такава).
 
 
PayPal.com
PayPal.com е международна система за електронни плащания. Поддържа всички видове кредитни карти, както и дебитни карти Visa Electron, които поддържат електронни плащания. За да платите от PayPal.com, трябва предварително да имате регистриран акаунт, както и добавена и потвърдена банкова карта. Ако нямате акаунт в PayPal.com, разгледайте останалите начини за плащане.
 
Плащанe с MasterCard
MasterCard е международна платежна система, която издава кредитни карти MasterCard и дебитни карти Maestro. Кредитните карти MasterCard поддържат електронни плащания. Ако имате такава, можете да платите чрез системата ePay.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация.


Плащанe с Visa
Visa е международна платежна система, която издава кредитни карти Visa и дебитни карти Visa Electron. Кредитните карти Visa поддържат електронни плащания. Ако имате такава, можете да платите чрез системата ePay.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация. Дебитните карти Visa Electron поддържат електронни плащания в зависимост от конкретната банка-издател. Ако имате такава карта, която поддържа електронни плащания, можете да платите чрез системата ePay.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация.


Плащане в банка
Можете да заплатите ваучера си от всяка една българска банка.
 
От страницата на офертата кликнете бутона "Купи сега". Попълнете Вашите данни и посочете, че желаете да платите по банков път. Ще получите специален код за основание на плащането и нашите банкови детайли.
 
Направете банков превод
Можете да заплатите съответната сума от всяка една българска банка. Когато нареждате превода, задължително посочете  специалния код  като основание на плащането, за да може системата ни да го отчете коректно.
 
Щом плащането постъпи в нашата сметка, Вашият ваучер ще бъде издаден. Ще го намерите в страницата Моите Ваучери, след вход с Вашия e-mail адрес и парола. При междубанков превод е възможно забавяне до 1 работен ден.