ЧЕТИРИ изкачвания по стената "СТИСКА ЛИ ТИ" в City Center Sofia само за 6 лв.

Оферта № 16237
Отстъпка -50 %
6 лв.
  • Реална цена: 12,00 лв.
  • Спестяваш: 6,00 лв.
39
закупени ваучера
Офертата е изтекла

Адреналинът ви зарежда с ентусиазъм да покорявате върхове. Планинските не са  на една крачка разстояние и двубоят с тях изисква специална подготовка. Има едно място, което ви предлага екстремна доза емоции за всички възрасти и където със сигурност ще покорите върха – стената „Стиска ли ти”.  Стиска ви, разбира се, особено с оферта като днешната ни.

Офертата включва:

  • 4 изкачвания по стената "Стиска ли ти" в City Center Sofia - 6 лв.

Стената

По стената може да се катери всеки, който може да обуе осигурителната седалка, няма ограничения във възраст или тегло - от деца на две годинки до 130 килограмовите им татковци - всички са добре дошли! Катерещият се може да избира между 14 маршрута с различна степен на трудност. Всеки маршрут е различно оцветен, като идеята е да се ползват хватки и стъпки самот от един и същи цвят. Степента на трудност се определя от разстоянието между хватките, техния вид и релефа на стената. Повечето маршрути са съобразени за начинаещи, но има няколко, които наистина биха ви изпотили.

Екипировката

Цялата екипировка, която се изисква се предоставя на място. Практиката показва, че единственото необходимо нещо е желанието - имало е случаи, в които дами са се катерили с поли или по чорапогащник, с ботушки, с токчета или по чорапи. Малко по-неудобно, но толкова очарователно!

Катеренето

Се извършва само и единствено с инструктор, който осигурява катерещия се, като обира края на въжето, който се освобождава при движението нагоре. При катерене се използват само хватките по стената (по възможност от един цвят) и релефа. Не са разрешено хващането по металните планки и катеренето в страни от водещото въже. При изпускане от стената или желание за почивка катерещият се увисва на въжето и остава на височината, до която е достигнал. Слизането се контролира изцяло от осигуряващия инструктор, който спуска катерача плавно обратно до площадката. Молим не стъпвайте по мрежата, когато достигнете площадката.

Мрежата

Е за да ви хване, ако нещо наистина много се обърка. Не стъпвайте по нея, защото издържа определен брой падания и защото върху нея има друга, ситна мрежа, която се къса. Мислете за нея като за резервен парашут – може да разчитате на него, но предпочитате да не се стига до там.

Най -трудното

Най-трудно от всичко е да се надвият страховете, които живеят във всеки от нас и които ние смятаме за неразделна част от себе си. Това всъщност е основната идея на тази стена. Да се докаже, че страх не съществува, а това е просто нещо, което трябва да се предизвика. И така ние те предизвикваме – стиска ли ти?

Техническите характеристики на стената

Free form, имитация на естествена скала.

Начин на производство - посредством силиконов калъп е взето точно копие от естествена скала, намираща се в района на гр. Ловеч и след това по този калъп е отлята стената.

Височина на стената - 6,60 м

Обща височина от партера - 20 м

14 катерачни маршрута с различно ниво на трудност

Описание
Ед. цена
Брой
 
4 изкачвания по стената "Стиска ли ти" в City Center Sofia само за 6 лв.
6,00 лв.
12,00 лв.
Контакти
  • София бул.Арсеналски 2
  • 0884450757
Осигурено от СТЕНА ЗА КАТЕРЕНЕ СТИСКА ЛИ ТИ
Условия на офертата
  • Валидност на ваучера: 02.01.2024 г.- 15.03.2024 г;
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
  • Не е необходимо е предварително записване на час по телефона;
  • За да използвате услугата, задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код;
  • Всички условия на Lapni.bg;